Aynen canım benimde üstümde yorgunluk var inşallah bu ay güzel haberler alırızMerhaba canım bende senle aynı durumdayım adete 11 gün var 26-27 Nisan değerlendirdim ama bende pko varbuna takılı kalmalımiyim bilmiyorum çokda üzülüyorum artık uzun zaman oldu 4 yıla gircez.. benimde şuan yumurtlamadan 1 hafta geçti dün göğüs ağrım başladı aşırı uykum var yumurtlamadan beri bide sağ kasık ağrısı sap taraf aslında benim pko kistlerimin olduğu yumurtalık umutlanamıyorumda
Adetini bekle bence canım bende öyle yapıcam hüsrana uğramak istemiyorum erken yapıptaYa kızlar bende size benzer bir durumdayım yumurtlama dönemini değerlendirdik iliskiden bir hafta sonra aşırı bel agrisi yaşıyorum adete 7 gün var göğüs uçlarında karincalanma oluyor ara ara saniyelik dünden beri de goguslerim hem dolgun hem damarları gözüme çarpmaya basladi sabahtan beride sebebsiz ağlıyorum ve aşırı gerginim bilmiyorum psikolojik mi erken gebelik testi yaptım 3 gün önce negatifti bide bu erken gebelik testlerine guvenilirmi adet belirtisimi gebelik belirtisimi kan yaptırsam cikarmi fikir verin
Öyle yapayım kendimi biraz fazla kaptırdım sanırım her gün kendimi dinler oldumAdetini bekle bence canım bende öyle yapıcam hüsrana uğramak istemiyorum erken yapıpta
Kesin sonuç için bekle bence bende öyle yapıcam beklicem bi 10 gün ona göre test yapıcam gözlemlicem başka belirtilerim olucakmiÖyle yapayım kendimi biraz fazla kaptırdım sanırım her gün kendimi dinler oldum
Kesin sonuç için bekle bence bende öyle yapıcam beklicem bi 10 gün ona göre test yapıcam gözlemlicem başka belirtilerim olucakmi
Evet çıktı silik çizgiydi11 gün varken çıktımı yani testinizds 2.çizgi ben cesaret edemiyorum
Şuan 5 gün falan adetime canim o 11 gun once baslayan gogus ağrım hafifledi ara ara kasıklarıma batma giriyo sadece çokta umitlenmek istemiyorum artıkCanım bende normalde adetimden iki yada üç gün önce göğüs ağrısı yaşamaya baslarim şuan 4 aylık hamileyim ve hamile kaldığım ay tek belirtim yaklaşık bir 9 10 gün önce başlayan göğüs agrim oldu başka hiç bir belirti yaşamadım ben. Gerçi vücudumu dinleydmedim çok deprem oldu ben depremden dolayı kendime odaklanamadim
5 gün var şuan bilmiyorum bakalim bekleyip görcem bendeaynı belirtileri yaşamıştım bugün dayanamayıp kaset test yaptım negatif geldi
Canm meraba bende sana yazmak için girmistim naptin varmi bi gelisme benim normalde bugün bilemedin en geç 11 ine olmam lazım gelen giden yok birde dün sari bi akinti geldi nedenini bilmiyorum başına böyle birsey gelen varmi aranizda5 gün var şuan bilmiyorum bakalim bekleyip görcem bende
Adetim 14 15 i falan canım arada kasıklarıma ani batmalar giriyo geçiyo ama üstümdeki yorgunluk geçmiş değil. Bu sabah tuvaletimi yaparken akıntıyla hafif kan geldi ped taktım nolur nolmaz erken sökülür diye ama bisey gelmedi hiç beklemedeyizCanm meraba bende sana yazmak için girmistim naptin varmi bi gelisme benim normalde bugün bilemedin en geç 11 ine olmam lazım gelen giden yok birde dün sari bi akinti geldi nedenini bilmiyorum başına böyle birsey gelen varmi aranizda
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAdetim 14 15 i falan canım arada kasıklarıma ani batmalar giriyo geçiyo ama üstümdeki yorgunluk geçmiş değil. Bu sabah tuvaletimi yaparken akıntıyla hafif kan geldi ped taktım nolur nolmaz erken sökülür diye ama bisey gelmedi hiç beklemedeyiz
İnşallah canım hepimiz içinHakkında hayırlısı olsun inşallah
Erken gebelik testi yapsan çıkabilir. Ben 6 gün kala yaptım ve çıkmıştıAdetim 14 15 i falan canım arada kasıklarıma ani batmalar giriyo geçiyo ama üstümdeki yorgunluk geçmiş değil. Bu sabah tuvaletimi yaparken akıntıyla hafif kan geldi ped taktım nolur nolmaz erken sökülür diye ama bisey gelmedi hiç beklemedeyiz
Artık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum canım sürekli negatif görmektenErken gebelik testi yapsan çıkabilir. Ben 6 gün kala yaptım ve çıkmıştı
Valla bende öyleydim aslında ama belirsizliktense net bi şeyin olmasını şahsen tercih ederim . O gün çift çizgiyi görünce anında kan vermeye gittim düşün yani adet gecikmesini falan bile beklemedim . İnşallah hakkımızda hayırlısı olur da kucağımız boş kalmazArtık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum canım sürekli negatif görmekten
Amin canım inşallahValla bende öyleydim aslında ama belirsizliktense net bi şeyin olmasını şahsen tercih ederim . O gün çift çizgiyi görünce anında kan vermeye gittim düşün yani adet gecikmesini falan bile beklemedim . İnşallah hakkımızda hayırlısı olur da kucağımız boş kalmaz
AminnnnAmin canım inşallahRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun