Adete 11 gün kala erken belirti yaşayanlar varmı aramızda ??

Aynen canım benimde üstümde yorgunluk var inşallah bu ay güzel haberler alırız

Adetini bekle bence canım bende öyle yapıcam hüsrana uğramak istemiyorum erken yapıpta

Bende bakayım sonucunu buraya yazarız ınsallah güzel haberlerle

Canım bende normalde adetimden iki yada üç gün önce göğüs ağrısı yaşamaya baslarim şuan 4 aylık hamileyim ve hamile kaldığım ay tek belirtim yaklaşık bir 9 10 gün önce başlayan göğüs agrim oldu başka hiç bir belirti yaşamadım ben. Gerçi vücudumu dinleydmedim çok deprem oldu ben depremden dolayı kendime odaklanamadim

Şuan 5 gün falan adetime canim o 11 gun once baslayan gogus ağrım hafifledi ara ara kasıklarıma batma giriyo sadece çokta umitlenmek istemiyorum artık

5 gün var şuan bilmiyorum bakalim bekleyip görcem bende
Canm meraba bende sana yazmak için girmistim naptin varmi bi gelisme benim normalde bugün bilemedin en geç 11 ine olmam lazım gelen giden yok birde dün sari bi akinti geldi nedenini bilmiyorum başına böyle birsey gelen varmi aranizda

Adetim 14 15 i falan canım arada kasıklarıma ani batmalar giriyo geçiyo ama üstümdeki yorgunluk geçmiş değil. Bu sabah tuvaletimi yaparken akıntıyla hafif kan geldi ped taktım nolur nolmaz erken sökülür diye ama bisey gelmedi hiç beklemedeyiz

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Erken gebelik testi yapsan çıkabilir. Ben 6 gün kala yaptım ve çıkmıştı

Artık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum canım sürekli negatif görmekten
Valla bende öyleydim aslında ama belirsizliktense net bi şeyin olmasını şahsen tercih ederim . O gün çift çizgiyi görünce anında kan vermeye gittim düşün yani adet gecikmesini falan bile beklemedim . İnşallah hakkımızda hayırlısı olur da kucağımız boş kalmaz

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…