Bende genel kontrol için gittiğimde doktora kalınlaşma var gebelikten şüpheleniyorum dedi, betam 0.100 çıktı adetime de 7 8 gün vardı negatif çıkınca adetten kaynaktı kalınlaşma olduğunu söylediler zaten adetten 5 gün önce 5 gün sonra genel de kalınlaşma olurmuş, ama sen tabi de ki tüm testleri yap ve tam kesin neyden kalınlaşırım doktorla görüşMerhaba, dün doktora gittim miyom var demişti. Ayrıca rahim kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi test yaptı ama sonucu <0.6 çıktı. Adete daha 10 gün var, hamile değilsem neden kalınlaşmış olabilir ya da 10 gün kala hamilelikten dolayı kalınlaşır mı
Miyom da var dedi belki ondandır diye düşünüyorum, doktor hiçbir soruma cevap vermedi hızlıca muayene edip yolladı. Başka doktora gideceğimBende genel kontrol için gittiğimde doktora kalınlaşma var gebelikten şüpheleniyorum dedi, betam 0.100 çıktı adetime de 7 8 gün vardı negatif çıkınca adetten kaynaktı kalınlaşma olduğunu söylediler zaten adetten 5 gün önce 5 gün sonra genel de kalınlaşma olurmuş, ama sen tabi de ki tüm testleri yap ve tam kesin neyden kalınlaşırım doktorla görüş
Soru sormama izin vermedi belki de öyledirAcaba sizde bahsedilen kalınlaşmalar normalin üstünde kaldı da onda mı doktorlar şüphelendi
Acaba sizde bahsedilen kalınlaşmalar normalin üstünde kaldı da onda mı doktorlar
Miyom da var dedi belki ondandır diye düşünüyorum, doktor hiçbir soruma cevap vermedi hızlıca muayene edip yolladı. Başka doktora gideceği
Mutlaka doktora gitmelisin inan bu dönemde doktor çok önemli kafa rahatlığı için yoksa stresten kafayı yiyorsunMiyom da var dedi belki ondandır diye düşünüyorum, doktor hiçbir soruma cevap vermedi hızlıca muayene edip yolladı. Başka doktora gideceğim
Evet dünden beridir düşünmekten üzüntüden başıma ağrılar girdi gerçektenMutlaka doktora gitmelisin inan bu dönemde doktor çok önemli kafa rahatlığı için yoksa stresten kafayı yiyorsun
Bence çok stres yapma hayırlısı ile birsey çıkmaz adetten dolayı olacaktır büyük ihtimalEvet dünden beridir düşünmekten üzüntüden başıma ağrılar girdi gerçekten
İnşallahhh, miyom da ayrı üzdü beni, çocuk olmasına engel olmaz inşallah;(Bence çok stres yapma hayırlısı ile birsey çıkmaz adetten dolayı olacaktır büyük ihtimal
Benim kuzenim miyim oldunugunh bilmiyordu mesela hamile kaldı bi kontrole gitti ve miyomu olduğunu öğrendi doğum da inşallah miyomu da alacaklar hayırlısı ile bise çıkmaz önemli olan iyi bit doktorla devam etmenİnşallahhh, miyom da ayrı üzdü beni, çocuk olmasına engel olmaz inşallah;(
Allah razı olsunn. Peki ya miyomlar çok büyükse, sorun yaratır mıBenim kuzenim miyim oldunugunh bilmiyordu mesela hamile kaldı bi kontrole gitti ve miyomu olduğunu öğrendi doğum da inşallah miyomu da alacaklar hayırlısı ile bise çıkmaz önemli olan iyi bit doktorla devam etmen
Yani büyüklüğünü derecesini tam bilmiyorum, sen hiç zaman kaybetmeden doktora git için rahat olsun en azındanAllah razı olsunn. Peki ya miyomlar çok büyükse, sorun yaratır mı
Teşekkür ederim, o zaman hamileymisim ama maalesef sağlıklı ilerlemedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde de nasip olurmiyomlar genelde gebe kalmaya değil ama sağlıklı gebeliğe engel oluyor. yani gebelik oluşuyor ama sağlıklı ilerlemeyebiliyor. miyomların boyutu, sayısı, bulundukları yer de çok önemli tabii ki. benim kuzenim miyomla gebe kaldı ve doğumda miyomu da aldılar. bir taneydi ve riskli bir boyutta veya konumda değildi.
onun dışında kalınlaşma konusunda rahüm zaten reglden önce gebelik oluşma ihtimaline karşı kalınlaşmaya başlar. döllenemeyen yumurta dağılır ve ordan salgılanan hormonlar rahim duvarını söker ve reglin başlamasına sebep olur. yani reglinizde gelen kan aslında rahim duvarınızdır. rahim kalınlaşması gebelik belirtisi de olabilir, regle yaklaştığınızın belirtisi de olabilir.
benim doktorum da kist kontrolü sebebiyşe reglimden 4 gün önce kontrole gittiğimde ‘rahmin kalınlaşmış bir hafta içerisinde reglin başlar’ demişti. 4 gün sonra başladı
reglden 10 gün önce bir testin doğru sonuc vermesi düsük ihtimal. yumurtlama gününden en az 10 gün gecmesi gerekiyor kan testinde genelik tespiti için. bence canınızı sıkmayın. regl gününüze kadar bekleyin. inşallah güzel haberler alırsınız.
amin inşallahTeşekkür ederim, o zaman hamileymisim ama maalesef sağlıklı ilerlemedi. İnşallah sağlıklı bir şekilde de nasip olur
Teşekkür ederimamin inşallahcok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?