Adete 10 gun kala pembe leke?

Jelardiss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
3
0
21
Daha on gun var. Ayin 6sinda yumurtlama gunum olarak gorunuyor (ayin 1inden 8ine kadar yumurtlama haftamdi) bugun ayin 11i ve pembe cok az renk geldi seffaf normal akintinin icinde ve normalde adetim ayin 21inde olmasi gerekiyor. Hamile olabilir miyim? Ayin 7sinde iliskim oldu en son

Muhtemelen yunurtlama kanamasıdır. Bazen yumurtlama döneminde de olabiliyor benim de oldu bu ay. Yerleşme kanaması adetten bu kadar önce olmaz bence. 3 5 gün kala oluyor genelde.

Muhtemelen yunurtlama kanamasıdır. Bazen yumurtlama döneminde de olabiliyor benim de oldu bu ay. Yerleşme kanaması adetten bu kadar önce olmaz bence. 3 5 gün kala oluyor genelde.
Yumurtlama kanamasi neden oluyor ki, hic bu kadar erkenden boyle olmamisti bende daha once

Yumurtlama kanamasi neden oluyor ki, hic bu kadar erkenden boyle olmamisti bende daha once
Bende de olmadı pek bi iki kez yaşadım sadece. Bazen yumurtlama döneminde çok hafif kanamalar oluyormuş sanırım araştırmalarıma göre. Umarım bebek haberini alırsınız bi an önce

Benimde uygulamada Kasım 6 görünüyordu yumutlama değerlendirdik 12 Kasım'da birkereye mahsus leke gördüm sildigimde başkada gelmedi ilkkez yaşıyorum ve beklenen adet tarihim 21 Kasım bende endişelendim ayrıca ara ara yoğun kremsi ve bu akıntının içinde küçük beyaz pihtilar görüyorum hayır olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…