Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yerleşme kanaması olabilirMerhaba bugün itibariyle adetime 10 gün var, bu sabah ilişki oldu ancak akşam 5 gibi pembe kahverengi akıntı gördüm. Bu enfeksiyon anlamına mı gelir yoksa farklı bir durum mu benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Enfeksiyon yanma falan oluyor idrarda ilişki sırasında yanma oluyorMerhaba bugün itibariyle adetime 10 gün var, bu sabah ilişki oldu ancak akşam 5 gibi pembe kahverengi akıntı gördüm. Bu enfeksiyon anlamına mı gelir yoksa farklı bir durum mu benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim öncelikle. Yanma olmadı ama sadece iki kere pembemsi kahverengi gibi gördüm, iki gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce adete kadar beklemem mi gerek yoksa anlık bir durum mudurEnfeksiyon yanma falan oluyor idrarda ilişki sırasında yanma oluyor
Ayyy dün yaptım negatifti bugün yaptım pozitif şuan elim ayağım titriyor test mi yanlis diyorum normalde yapınca çizgi cikmiyorduTeşekkür ederim öncelikle. Yanma olmadı ama sadece iki kere pembemsi kahverengi gibi gördüm, iki gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce adete kadar beklemem mi gerek yoksa anlık bir durum mudur
Hangi marka testiniz inşallah hayırlı donuc olsunAyyy dün yaptım negatifti bugün yaptım pozitif şuan elim ayağım titriyor test mi yanlis diyorum normalde yapınca çizgi cikmiyordu
Primoplast diye bı marka yurt dışındayimHangi marka testiniz inşallah hayırlı donuc olsun
Hayırlı olsun inşallahPrimoplast diye bı marka yurt dışındayim
Merhaba aynısını yaşıyorum ama yerleşme kanaması için erken diye düşündüm. Belki yumurtlama dönemi olduğu içindirMerhaba bugün itibariyle adetime 10 gün var, bu sabah ilişki oldu ancak akşam 5 gibi pembe kahverengi akıntı gördüm. Bu enfeksiyon anlamına mı gelir yoksa farklı bir durum mu benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz
Sabah ilişki oldu ama lekeyi akşam gördüm. Enfeksiyon olmasından da korkuyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Siz test yaptınız mı acabaMerhaba aynısını yaşıyorum ama yerleşme kanaması için erken diye düşündüm. Belki yumurtlama dönemi olduğu içindir
Amin inşallah yinede umutlanmak istemiyorumHayırlı olsun inşallah
Açıkçası yapmadım çünkü korkuyorum negatif görmektenSabah ilişki oldu ama lekeyi akşam gördüm. Enfeksiyon olmasından da korkuyorum ama ümitlenmek de istemiyorum. Siz test yaptınız mı acaba
Bence kalkın yapın inşallah pozitifi sizde görürsünüz ama umarım bu test hüsranla sonuçlanmazAçıkçası yapmadım çünkü korkuyorum negatif görmekten
Geçen ay da hüsran yaşadım, biraz beklemeyi düşünüyorum bu sefer
Siz yapacak mısınız test?
Ben de kendi kendime helin güvey olmak istemediğim için şimdilik yapmayacağım:)) peki leke dışında bir şey hissefiyir musunuz vücudunuzdaAçıkçası yapmadım çünkü korkuyorum negatif görmekten
Geçen ay da hüsran yaşadım, biraz beklemeyi düşünüyorum bu sefer
Siz yapacak mısınız test?
Pozitif demek istediniz sanırımmBence kalkın yapın inşallah negatifi sizde görürsünüz ama umarım bu test hüsranla sonuçlanmaz
Ateş basması ve halsizlik hissediyorum ama psikolojik olabilir her belirti hissettiğimde hamileliğe bağlıyorum benBen de kendi kendime helin güvey olmak istemediğim için şimdilik yapmayacağım:)) peki leke dışında bir şey hissefiyir musunuz vücudunuzda
Ayyy şoktan hala çıkamadım ya ne yazdığımı ben bile bilmiyorum özür dilerimPozitif demek istediniz sanırımm
Size de hayırlı olsun bu arada
Umutlanmak istemiyorum inşallah vardır hep hayal kırıklığı olduğu için korkuyorumPozitif demek istediniz sanırımm
Önemli değil estağfurullahAyyy şoktan hala çıkamadım ya ne yazdığımı ben bile bilmiyorum özür dilerim
Umutlanmak istemiyorum inşallah vardır hep hayal kırıklığı olduğu için korkuyorumPozitif demek istediniz sanırımm
Ayyy o bende de vardı bu ay hiç akıntım olmadı bu 2 gündür var adetime 3 gün kaldı akıntı ve halsizlikten suphelendigim dün yaptım negatifti bugün yaptım pozitifAteş basması ve halsizlik hissediyorum ama psikolojik olabilir her belirti hissettiğimde hamileliğe bağlıyorum ben