• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 10 Gün kala kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

41EEEEE41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
3.208
3.433
83
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak.Bu ay ilk defa bebek çalışmalarına başladım.31 Aralık yumurtlama günümdü.O günü değerlendirdik.30 aralıkta da Dr a gitmiştim genel kontrol için herşeyin Temiz olduğunu çalışmalara başlayabileceğimi söylemişti.Sorum şu ilişki sonrasından beri hafif pembe ve kahverengi akıntım var 4 gündür ara ara şiddetli kasık ağrısı ile beraber devam ediyor.Sizce sebebi ne olabilir

Yerleşme kanaması olabilir. Ama Yumurtlamadan ne kadar sonra olduğu önemli. 9-10ncu günlerde olur yerleşme. Ama bu kadar uzun sürmez diye biliyorum. Kıvamı nasıl peki ? Yoğun olmamalı.

Yerleşme kanaması olabilir. Ama Yumurtlamadan ne kadar sonra olduğu önemli. 9-10ncu günlerde olur yerleşme. Ama bu kadar uzun sürmez diye biliyorum. Kıvamı nasıl peki ? Yoğun olmamalı.

çok yoğun degil ara ara bazen kahve bazen pembe bende anlam veremedim ağrılı olması beni Biraz endişelendirdi ilk defa böyle birşey yaşıyorum Dr ada yeni gittim tekrar görünsem mi acaba

çok yoğun degil ara ara bazen kahve bazen pembe bende anlam veremedim ağrılı olması beni Biraz endişelendirdi ilk defa böyle birşey yaşıyorum Dr ada yeni gittim tekrar görünsem mi acaba
Bence gitmelisin.

randevu ayarlayabilirsem gidicem çünkü ağrım devam ediyor

Cok sık ilişkiye giriyor musunuz,, benim cok asırıya kaçtıgımız bi zamanda oldu, kızarıklık var dedi doktor . Ben de zaten tahriş oldugunu düşünmüştüm sıklıktan dolayı. Ki ilişkiye de girmeyince ve fitil kullanınca geçti şükür

Cok sık ilişkiye giriyor musunuz,, benim cok asırıya kaçtıgımız bi zamanda oldu, kızarıklık var dedi doktor . Ben de zaten tahriş oldugunu düşünmüştüm sıklıktan dolayı. Ki ilişkiye de girmeyince ve fitil kullanınca geçti şükür
Tam tersi aslında normalde çok sık ilişkim olmuyor eşimin işinden dolayı bebek çalışması için artırmayı düşünüyordum ama durum böyle olunca onuda yapmadım gidicem daha önce mantar ve enfeksiyon olmuştum ama 5 gün önce gittiğimde Dr gayet temiz hiç birşey yok demişti

Back