Aynı şeyleri yaşıyoruz. Adetime son 3 gün var hadi bakalım hayırlısıMerhaba kizlar.Yumurtlama günumu ve donemimi degerlendirdim. Yumurtlama günümden 2-3 gün sonra sol kasığımda ara ara ağrı ve batma başladı hala devam ediyor. Sonra yumurta akı gibi akıntım oldu 2 gün ve bitti. Sonra bel ağrısı ve bulantı başladı hala devam ediyor. sol kasık ağrısı devam ediyor. 2-3 gündür de kremsi beyaz akıntı başladı.Rahmim sanki geriliyor ve dolgunluk hissi var gibi. Adetime şuan 7 gün kaldı. Bekleyemiyorum çok heyecanlıyım ne önerirsiniz
İnşallah güzel haberini bekliyorumAynı şeyleri yaşıyoruz. Adetime son 3 gün var hadi bakalım hayırlısı
Ben varım canım adetime 6 gün var yarın test yaparsam haber vericem aynı belirtilerKimse yok muuu??
Ayy inşallah canına bir can daha gelmiştirBen varım canım adetime 6 gün var yarın test yaparsam haber vericem aynı belirtiler
Ben 2 kere düşük yaptım en son 5 ay oldu düşük yapalı sürekli tek çizgi canımız sağolsun Allahım kucagımıxı boş bırakmasın inşallahAyy inşallah canına bir can daha gelmiştirbekliyorum haberini.. bende yapmak istiyorum evde var ama artık 5aydir tek çizgi görmekten bıktım bütün hevesim kaçıyor vallahi
Canım merhaba varmı bir gelişme? Benim bir gün gecikti dün takvime baktım 31 ocak adet olmam lazımmış ama 1 hafta kadar bekleyeceğim inş tutar bu seferMerhaba kizlar.Yumurtlama günumu ve donemimi degerlendirdim. Yumurtlama günümden 2-3 gün sonra sol kasığımda ara ara ağrı ve batma başladı hala devam ediyor. Sonra yumurta akı gibi akıntım oldu 2 gün ve bitti. Sonra bel ağrısı ve bulantı başladı hala devam ediyor. sol kasık ağrısı devam ediyor. 2-3 gündür de kremsi beyaz akıntı başladı.Rahmim sanki geriliyor ve dolgunluk hissi var gibi. Adetime şuan 7 gün kaldı. Bekleyemiyorum çok heyecanlıyım ne önerirsiniz
Canım şuan ayni seyleri yaşıyorum sag kasıgım yururken bile agri yapıyor göğsüme el degmiyor cok şiş adetime 11 gun kaldı adet bitiminden beri 1 gunde 1 2 gunde bir duzenli iliski yasiyoruz sali gunu yumurtlama gunumdu o gunu de degerlendirdik bekliyorum suanMerhaba kizlar.Yumurtlama günumu ve donemimi degerlendirdim. Yumurtlama günümden 2-3 gün sonra sol kasığımda ara ara ağrı ve batma başladı hala devam ediyor. Sonra yumurta akı gibi akıntım oldu 2 gün ve bitti. Sonra bel ağrısı ve bulantı başladı hala devam ediyor. sol kasık ağrısı devam ediyor. 2-3 gündür de kremsi beyaz akıntı başladı.Rahmim sanki geriliyor ve dolgunluk hissi var gibi. Adetime şuan 7 gün kaldı. Bekleyemiyorum çok heyecanlıyım ne önerirsiniz
Bende de aynıları var canım birde sanki içerden rahmimi bir şey tutup sıkıyor gibi bir his beklemek gerçekten kafayı yedirtiyor insanaMerhaba kizlar.Yumurtlama günumu ve donemimi degerlendirdim. Yumurtlama günümden 2-3 gün sonra sol kasığımda ara ara ağrı ve batma başladı hala devam ediyor. Sonra yumurta akı gibi akıntım oldu 2 gün ve bitti. Sonra bel ağrısı ve bulantı başladı hala devam ediyor. sol kasık ağrısı devam ediyor. 2-3 gündür de kremsi beyaz akıntı başladı.Rahmim sanki geriliyor ve dolgunluk hissi var gibi. Adetime şuan 7 gün kaldı. Bekleyemiyorum çok heyecanlıyım ne önerirsiniz
CANIM SEN HAMİLE MİSİN TEST YAPTIN MI?Bende de aynıları var canım birde sanki içerden rahmimi bir şey tutup sıkıyor gibi bir his beklemek gerçekten kafayı yedirtiyor insana
Yok canım adetim yarın bekliyorum idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı kaset test değil ovulasyonla beraber göderilenlerden yaptımCANIM SEN HAMİLE MİSİN TEST YAPTIN MI?
Bende yarın hastalanacağım yani günüm yarın test falan yapmadım ama bende hiçbir hamilelik belirtisi yok o yüzden umutlu değilim bu ayYok canım adetim yarın bekliyorum idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı kaset test değil ovulasyonla beraber göderilenlerden yaptım
Merak ettim gebe misin acabaMerhaba kizlar.Yumurtlama günumu ve donemimi degerlendirdim. Yumurtlama günümden 2-3 gün sonra sol kasığımda ara ara ağrı ve batma başladı hala devam ediyor. Sonra yumurta akı gibi akıntım oldu 2 gün ve bitti. Sonra bel ağrısı ve bulantı başladı hala devam ediyor. sol kasık ağrısı devam ediyor. 2-3 gündür de kremsi beyaz akıntı başladı.Rahmim sanki geriliyor ve dolgunluk hissi var gibi. Adetime şuan 7 gün kaldı. Bekleyemiyorum çok heyecanlıyım ne önerirsiniz