- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- Konu Sahibi tugbadebrk
durumumu soyle acıklayayım arkadaslar ama fıkırlere acayıp ıhtıyacm var 2 aydır bebek denemesı yapıyoruz gecen ay gebelık oncesı testlerı yaptrdım hatta bır kıst gormstu doktor sonra bıdaha gdnce yok kaybolmuş demstı dger testlerdede bısı cıkmadı cok sukur sonra gecen ay adet oldum ama az oldum bu ay yumurtlama donemınden sonra soyle adete 1 hafta kala falan sadece goguslerımde kasıntı uclarında acı ve agrı vardı bu belırtı 5 gun falan surdu adetıme 1-2 gun kala su adetten cekılen karın agrısını bellı aralıklarla cektım hah geldı dedım yıne gelmedı agrı bı geldı bı gıttı bı geldı bı gıttı mıde bulantısı bas donmesı oldu ama bunları belırleyıcı bı belırtı sayamıcam benm normal zamandada mıde bulantısı bas donmem olur tabı buarada tum geleneksel yontemlerı denıyorum onlardan pek bısı anlamdm acıkcası ıdrar testı yaptım negatf cuma gunu adetımn gelmesı gerekıyordukı gelmedı bugun itibaryle 4 gun gecktı buarada bellı zamnlarda sıddetlı bel agrılarım karnmn gerılmesı karnıma batan ne oldgunu anlayamagm seyler pzar gunu kan testı yaptım 0,100 cıktı bı kere sunu solım adetlerım hep duzenlıdır ayrıca yasadıklarım psıkolojık de degıl buarada bogazlarımdan da rahatsızlandm doktora gmek antıbıyotık almak ıstyrum ama aklımdakı bu suphe benı yyp btryo forumu okuyrum bıyandan gec dollenme bıyandan adetı geckp kac gun snra adet olanlar hcbırseyden emn olamamak kesn bır bılgı olmaması cok rahatsız edıcı ne yapıcam sasrdm kımseyede bırsey soylemeyrum ortada henz bısı olmadgndan kalakaldm fıkırlerınızeihtyacm var