İnşallah gebeliktir ya 2 yıl olucak artık bezdim cidden beklemekten boşa düşmekten1 hafta kala biraz erken ama test yapmadan öğrenmek zor adete çok benziyo belirtiler adet geçmesini bekle başka çare yok
Hayırlısı olsun biz 6 yila adım attık nasip alta yatan nedeni bulmak lazım yoksa boşa kürek cekmek gibi bişey sadece sen değil eşin de bakılmalı eğer bakılmadıysa çok önemliİnşallah gebeliktir ya 2 yıl olucak artık bezdim cidden beklemekten boşa düşmekten
Bakıldı hepsi normal ama olmuyorHayırlısı olsun biz 6 yila adım attık nasip alta yatan nedeni bulmak lazım yoksa boşa kürek cekmek gibi bişey sadece sen değil eşin de bakılmalı eğer bakılmadıysa çok önemli
2 yıl denediyseniz herşey normalse çatlatma iğneleriyle tedavi başlar ve aşılamaya kadar gidebilirsiniz en en en son aşama tüp bebek ama bence stresste çok etki ediyo ilişki sıklığı önemli yumurtlamayı takip edip yakalamak lazım zaten her ay yumurtlama olmuyor çoğu kadındaBakıldı hepsi normal ama olmuyor
adetlerim düzenli ilişki sıklığını takip ediyoruz yumurtlamada keza aynı şekilde ama doktorumuz normal olacağına inanıyorum diyor2 yıl denediyseniz herşey normalse çatlatma iğneleriyle tedavi başlar ve aşılamaya kadar gidebilirsiniz en en en son aşama tüp bebek ama bence stresste çok etki ediyo ilişki sıklığı önemli yumurtlamayı takip edip yakalamak lazım zaten her ay yumurtlama olmuyor çoğu kadında
Ozaman akışa bırakın cocuk odaklı olunca beden stresse giriyo ve beyin izin vermiyo gerçekten flört ediyomuş gibi yeni evliymiş gibi olun inşallah olucaktır belkide hamilesin bilemeyizadetlerim düzenli ilişki sıklığını takip ediyoruz yumurtlamada keza aynı şekilde ama doktorumuz normal olacağına inanıyorum diyor
Çok haklısın ama işte adet tarihi yaklaştıkça belki bu sefer demeden duramıyor insan ama bu ayda inşallah vardır yoksa öbür ay salıcam artık en azından salmaya çalışıcamOzaman akışa bırakın cocuk odaklı olunca beden stresse giriyo ve beyin izin vermiyo gerçekten flört ediyomuş gibi yeni evliymiş gibi olun inşallah olucaktır belkide hamilesin bilemeyizallahtan umut kesilmez