• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala hamile kalan var mi ?

Ecey340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
56
17
3
36
Merhaba kızlar benim bat 27 ocak.yumurtlama dönemlerimde geri cekilme yöntemi kullanmistik bazi sağlik problemleri yüzünden.fakat ayin 17 si 19 u ve 20 sinde korunmadan iliskim oldu.merak ediyorum yumurtlama dönemi disinda ya da adete bir hafta kala iliski yasayip hamile kalan var mi.bir de merak ettigim eğer son yasadigim korunmasiz iliskilerden sonra döllenme olduysa bu ay adet görülur mü.adet günüme oldukça yakin oldugu icin baya merak ettigim konu bunlar.var mi bu tür deneyimi olan...simdiden tesekkurler vereceginiz cvplar icin.Rabbim cumanin hürmetine isteyen herkese bebiş nasip etsin insaallah 🤗amin🤲

Ben adet olacagim gun hamile kalmistim. Kizim simdi 3 yasinda 😅 ama adetim duzenli degildi. Olabiliyor boyle seyler nasip..

Ben adet olacagim gun hamile kalmistim. Kizim simdi 3 yasinda 😅 ama adetim duzenli degildi. Olabiliyor boyle seyler nasip..
Bakalim artik kismet adete 5 gün kaldi.bu ay olmazsa diger aylar olur insallah hayirlisiyla.
Zaten fazla belirti yok su ara dun aksamdan baş agrim basladi haala devam ediyor birde 3 gundur her aksam yanaklarima ateş basiyo kizario kulaklarima kadar yaniyo yuzum.dun aksam esim kulaklarin kipkirmizi olmus dedi.bakalim artik beklemekten baska care yok

Back