• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 1 gün kala negatif test?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meriana

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
172
272
23
28
Arkadaşlar merhaba 😇
Bat a 1 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı. Bat tan 1-2 gün önce adet belirtilerim vardı fakat 1 gün geçti henüz adet olmadım. Belirtilerim de yok oldu. Normalde göğüs ağrım olur, bu ay hiç yok. Sivilcelenmem olmazdı mesela adet belirtilerimde bu yaşa kadar hiç, ama bu ay çok sivilcelendim.
Kaset test yanlış olabilir mi? Testi hemen yenilemek istemediğim için sizlere danışmak istedim Tecrübelerinize güvenerek.
Veya erken gebelik testi alsam hemen çıkar mı?

Arkadaşlar merhaba 😇
Bat a 1 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı. Bat tan 1-2 gün önce adet belirtilerim vardı fakat 1 gün geçti henüz adet olmadım. Belirtilerim de yok oldu. Normalde göğüs ağrım olur, bu ay hiç yok. Sivilcelenmem olmazdı mesela adet belirtilerimde bu yaşa kadar hiç, ama bu ay çok sivilcelendim.
Kaset test yanlış olabilir mi? Testi hemen yenilemek istemediğim için sizlere danışmak istedim Tecrübelerinize güvenerek.
Veya erken gebelik testi alsam hemen çıkar mı?
Adete1 gün kala yaptığınızda silik te olsa çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Yarın bir daha tekrarlayın testi isterseniz. Hakkınızda hayırlısı

Eklentiler

• IMG20201207105939.webp
    IMG20201207105939.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 696
Negatif yine keşke hayırlı haber olsaydı muayeneye gitmek lazım bakalım nie gecikti
Merhaba ben bende bugun erken gebelik testi yaptim bendede tek cizgi cikti tek cizgi sizin gibi kenarda degil de o noktalarin oldugu yerde Tam ortada cikti acaba test mi gecersiz ortada yanda olmasi onemli degil mi

Merhaba ben bende bugun erken gebelik testi yaptim bendede tek cizgi cikti tek cizgi sizin gibi kenarda degil de o noktalarin oldugu yerde Tam ortada cikti acaba test mi gecersiz ortada yanda olmasi onemli degil mi
Kusura bakmayın yeni gördüm, bildiğim kadarı ile her testin aynı yerde olmuyor kimi daha köşede kimi daha ortada oluyor. Muhtemelen doğrudur test, geçersiz değildir 😘

Back
X