• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adete 1 gun kala hamile oldugunu ögrenenler..

eylul1o

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
51
5
18
İzmir
Belirtileriniz nelerdi??
Benim gögüslerimde hassasiyet basladi..
Dun aksam kusma derecesinde olmasa da(ilk defa)midem bulandi..
Sirtim da agri var ve cok belli olmasa da ara ara kasiklarimda agri oluyor (her zaman degil)
Test alsam belli olur mu..
hamile kalanlari merak ediyorum..sizlerde belirti neydi??
bat:yarin..
Tesekkur ederim..
Insallah Allah isteyen herkese nasip eder..

Belirtileriniz nelerdi??
Benim gögüslerimde hassasiyet basladi..
Dun aksam kusma derecesinde olmasa da(ilk defa)midem bulandi..
Sirtim da agri var ve cok belli olmasa da ara ara kasiklarimda agri oluyor (her zaman degil)
Test alsam belli olur mu..
hamile kalanlari merak ediyorum..sizlerde belirti neydi??
bat:yarin..
Tesekkur ederim..
Insallah Allah isteyen herkese nasip eder..
canım bence bekle istersen 2-3 daha en azından net sonuç alırsın. negatif çıkarsa belki boş yere kendini üzersin. biliyorum beklemek zor ama bekle derim ben. en azından p.tesi ilk idrarla dene.

Canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım pozitif ama öyle aman aman belirtilerin olmadı kahverengi ve pembe lekelenme lerin dışında hatta adet oluyorum sanmıştım sende biraz bekleyip tekrarlsyabilirsin testi umarım bebek vardır hayırlısı olsun.

Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim hamileliğimi. Erken gebelik testi kullandım tavsiye ederim %99 güvenirlilik veriyor. Testi Yaptım pozitifi gördüm ve ilk belirtim de akşamına oldu. Çok ama çok açık renkte kahverengi lekelenmem oldu. Şuan 5. Haftanın içindeyim ve ara ara gelen kasık ağrısından başka belirtim yok inanki :) kendini çok dinleme ozaman yanılabiliyor insan. Hamile olmadığım dönemlerde bile daha çok belirti yaşıyordum. En kısa zamanda bebiş haberi Alman dileği ile sevgiler,

Canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım pozitif ama öyle aman aman belirtilerin olmadı kahverengi ve pembe lekelenme lerin dışında hatta adet oluyorum sanmıştım sende biraz bekleyip tekrarlsyabilirsin testi umarım bebek vardır hayırlısı olsun.
Hala tik yok lekelenmede yok bakalim arkadasim hayirlisi neyse o olsun :)

Hayirli olsun arkadasim Allah kucagina almayi nasip etsin:) ben adetimin gelecegi ilk gun denemistim negatif cikmisti hala yok cok olmamak kaydiyla sari ve seffaf akintim oluyor neden bilemedim..sende de var miydi..ve gebelik testinin markasini ogrenebilir miyim tesekkur ederim:)
Canım ben adet günü yapmiştim negatif çıkmıştı 4 gün geçince yaptım pozitif cikti canım bugün bidaha yaptın mi

Tsekkur ederim hayirli olsun insallah arkadasim:)benim 2 gun olacak geceli hala tik yok o lekelenme bende yok sadece nedenini bilmedigim sari ve bazen seffaf akintim oluyor onun disinda kasikta agri yok:)
Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim hamileliğimi. Erken gebelik testi kullandım tavsiye ederim %99 güvenirlilik veriyor. Testi Yaptım pozitifi gördüm ve ilk belirtim de akşamına oldu. Çok ama çok açık renkte kahverengi lekelenmem oldu. Şuan 5. Haftanın içindeyim ve ara ara gelen kasık ağrısından başka belirtim yok inanki :) kendini çok dinleme ozaman yanılabiliyor insan. Hamile olmadığım dönemlerde bile daha çok belirti yaşıyordum. En kısa zamanda bebiş haberi Alman dileği ile sevgiler,

Benim hiçbir belirtim yokdu ilk hamileligimde adetin gecikince anladım hamile olduğumu oğlum 3.5 yaşında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim planlı bu gebelik deildi ondada bi belirti yasamadim

Hic bir belirti yasamadim..

Adetime daha 4 gün vardi , ama icime dogmustu..
Aliaveristeyken oylesine test aldim.
Ve pozitif cikti.

Ertesi günü doktora gittim , 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.:)

Ben adet gunu prodiktor erken gebelik testi yaptım negatif cikti canım adetim 4 gün geçince 5tllik testlerden mirateck diye bi test yaptım hemen 2. Çizgi cikti ama benim hic akıntım olmamıştı sadece Göğüslerim yumurtlamadan hemen sonra acitlardi Busefer adete 1 hafta kala başlamışlardı tek fark olarak canım bide ayağa kalkarken ani Bıçak saplanır gibi oluyodu

merhaba, size yardımcı olması açısından bazı bilgileri paylaşmak istedim.

takip için basit tipte satılan ovülasyon testlerini kullandım, asla kop koyu olmadı, sadece 12. gunde diğer günlere göre daha koyu idi. sizlerde aynı koyulukta değil diye günlerinizi değerlendirmemezlik etmeyin.

hamile kalmak için değil, eşlerinizle mutlu olmak beraber olun. anın tadını çıkarın.

adet tarihinden önce salyada artış, aşırı gaz ve mide (karın) şişmesi vardı. başka bir belirti yoktu,kasık ağrısı var ama ağrı gibi değil daha cok bi rahatsızlık gibi hafif bi ağrı

hala ovulasyon testi yapıp tam koyu olmasını beklerken yanlışlıkla gebelik testi yaptıgım sırada adet tarihime 8 gün varken idrarda çıktı. ertesi gün kan testinde 20, adet tarihine 1 gün varken 290 çıktı.

hepimiz hakkında hayırlısı. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back