Benimkide geç döllenme adet günüm 9aralıktı, hiç şaşmaz ama olmadım, 7ve 8inde ilişki olmuştu, tahlili 8gün geçince yaptırdım yani dün 7.6 çıktı, bugünde yaptırdım 12.7çıktı ..büyük ihtimal adete 1 2gün kala yumurtladım, takvime göre 25kasımdı yumurtlamam ve ben 23ünde kahverengi lekelenme yaşadım hayatımda ilk defa, 4gün çamur gibi gelmişti lekelenme şeklinde, dra sordum sana verdiğim ilac yumurtlama kanamasına sebep olmuştur dedi demekki baya büyümüş yumurtan dedi, ama eğer 25inde yumurta çatladıysa vr ben 7ve8indeki ilişkiden hamile kaldıysam demekki 2kere yumurtladım, 6aydır deniyorduk hep yumurtlama günlerini değerlendirmiştik, bu ay umrumda değildi ara kanama yüzünden ümidim gitmişti olmıycak zaten diye salladım bu ayı topu topu 3kere ilişki oldu, biri 25inde diğerleri 7ve 8inde,öylesine istediğimiz için oldu, ne yastık ne bişey hiç bi yöntemi kullanmamıştım bu sefer, takmayınca oluyomuş
10yıl önce İlk gebeliğimdede adet bittikten bigün sonraki ilişkiden kalmıştım, 9ay denemiştik her ay hüsrandı, sonki ay taşınma telaşemiz vardı o tek ilişkiyle bidahaki ay gebe olduğumu öğrenmiştim,,, herşey stres yüzünden arkadaşlar takmamaya çalışın amaan olmazsa olmasın dediğiniz ay olucaktır buna inanın, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkeze nasip etsin