Adete 1-2 gun kala hamile kalınabilir mi?

sukran88

GrhanCnmAşkım
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
439
4
318
İstanbul
her ay düzenli adet olurum
bu ayda bir sabah oldum sandım ama birdaha kan gelmedi
sonraki günde korunmasız bi ilişki yaşadık
ve hala adet olmadım

sizce mumkunmu 1 -2 gun kala hamile olunabilir mi. olursada bir sorun olurmu lütfen cvp

ben de bunu merak ediyorum adetime ddaha 2 gün vardı erken adet oldum adetime 5 gün vardı ilişkiye girdik üstüne görme mi acaba çünkü spor da yapıyorum eğer hamileysem spor yapmamam lazım forumları okudum iyice kafam karıştı

kalınır bende oldugu gıbı bunada gec dollenme dıo doktorlar bnm sat ım bana gore 26 ocak ama dr lar 21 şubat olarak duzelttı neden cunku adet olcagım hafta hamıle kalmışım neden cunku yumurtalıklar ve rahım adet zamanında daha mussaıttır o yuzden hamıle olabılırsın :))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende 4 senelik evliyim 1,5 2 senelik bir jinekolojik muayneden sonra aşılama denedik olmadı geçen ay doktorum 1 ay daha düşün karar verirsin dedi bana düzenleyici ilaç verdi aynı zamanda pkoluyum ben adetimi düzenli olamıyorum bu yüzden düzenleyici ilacı içtim ilaç bittikten bikaç gün sonrada adet oldum ama çok az kanama geldi ve iki gün az kanama şeklinde oldu şu an halen çok az yok gibi bir lekelenme var ilk defa böyle kısa bi kanama oldu düzenleyici içip de bu şekil kanama olması normal midir üstüne görme denen şey olabilir mi arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinicem ...

Benimkide geç döllenme adet günüm 9aralıktı, hiç şaşmaz ama olmadım, 7ve 8inde ilişki olmuştu, tahlili 8gün geçince yaptırdım yani dün 7.6 çıktı, bugünde yaptırdım 12.7çıktı ..büyük ihtimal adete 1 2gün kala yumurtladım, takvime göre 25kasımdı yumurtlamam ve ben 23ünde kahverengi lekelenme yaşadım hayatımda ilk defa, 4gün çamur gibi gelmişti lekelenme şeklinde, dra sordum sana verdiğim ilac yumurtlama kanamasına sebep olmuştur dedi demekki baya büyümüş yumurtan dedi, ama eğer 25inde yumurta çatladıysa vr ben 7ve8indeki ilişkiden hamile kaldıysam demekki 2kere yumurtladım, 6aydır deniyorduk hep yumurtlama günlerini değerlendirmiştik, bu ay umrumda değildi ara kanama yüzünden ümidim gitmişti olmıycak zaten diye salladım bu ayı topu topu 3kere ilişki oldu, biri 25inde diğerleri 7ve 8inde,öylesine istediğimiz için oldu, ne yastık ne bişey hiç bi yöntemi kullanmamıştım bu sefer, takmayınca oluyomuş

10yıl önce İlk gebeliğimdede adet bittikten bigün sonraki ilişkiden kalmıştım, 9ay denemiştik her ay hüsrandı, sonki ay taşınma telaşemiz vardı o tek ilişkiyle bidahaki ay gebe olduğumu öğrenmiştim,,, herşey stres yüzünden arkadaşlar takmamaya çalışın amaan olmazsa olmasın dediğiniz ay olucaktır buna inanın, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…