Bu konuyu Dr a sormadım canım bende merak ediyorum. Ama böyle alıntılarla beraber 13 gün falan sürmüş oluyor benim adetimben evli filan değilim ama bende de oluyor adetten önce de bazen sonrada, suan adetım bıttı ama ara ara gelıyor o yuzden gunluk ped koyuyorum bu sakıncalı bir şey mi? hiç araştırmamıştım sankı adet gibi normal birşeymiş gibi geldi bana
ben hiç gün tutmadım umursamadgm için sormak lazm dr aBu konuyu Dr a sormadım canım bende merak ediyorum. Ama böyle alıntılarla beraber 13 gün falan sürmüş oluyor benim adetim
Evet canım. Sorarsan buraya yazalımben hiç gün tutmadım umursamadgm için sormak lazm dr a
Ben sormustum fikir olmasi icin yazayim. 2 yillik evliyim Benm adetten yaklasik 1 hafta once gibi kahve akinti geldigi oluyor bazen. Dr muayene ettiginde bunu yumurtlamadan dolayi atilan bi kabuk gibi tarif etti. Bazi kadinlarda disa atmaz bazilarinda da akinti olarak gelir herhangi bi problem yok dedi.Evet canım. Sorarsan buraya yazalım
Sağol arkadaşım paylaştığın için. Benimkisi bildiğin adet gibi oluyor ilk 4 gün. Yani nokta nokta gibi değil. Evet adetten daha az oluyor ama muhakkak bir pet takmayı gerektiriyor. Seninkide öylemiydi yoksa azıcık nokta nokta şeklindeki oluyorduBen sormustum fikir olmasi icin yazayim. 2 yillik evliyim Benm adetten yaklasik 1 hafta once gibi kahve akinti geldigi oluyor bazen. Dr muayene ettiginde bunu yumurtlamadan dolayi atilan bi kabuk gibi tarif etti. Bazi kadinlarda disa atmaz bazilarinda da akinti olarak gelir herhangi bi problem yok dedi.
Aynen öyle canım. Ana seninki benimkine göre daha az oluyormuş.Rica ederim ,Yikanmadan once aliskanligim pecete kullandigim icin geldigini orda goruyorum az bi miktarda geliyor. Bazen ikinci kezde geldigi oluyor. Ped gerekmiyor. 4 5 gun fln sonra normal adet baslangicinda olan ilk pembe akinti ve daha sonraki gun kanama oluyor. Adetimin son iki gunu hep kahverengi az ,ped kullanmicak kadar gelir donem bittigi icin telaslanmam hic. Bendeki sürec bu sekilde. Bi sorun teskil etmiyor umarim kimsede de etmez saglikli gunler dilerim :)
Not : muayene olunmadigi surece ufakta olsa birseyler insanin kafasini gereksiz kurcaliyor.
Canım adet oldun u. Aynıdurumu bende yasıyorum suan.hamile olabilrmiyimYa benim bu ay kahve akıntım adetime 6 gün kala geldi. Böyle bir durum yaşayan varmı
Evet arkadaşım adet oldum. Dr a gittim, çikolata kisti varmış. Ondan adetten önce ve adet sonrası bir müddet kahverengi akıntı geliyormuş. Inşallah sen hamilesindirCanım adet oldun u. Aynıdurumu bende yasıyorum suan.hamile olabilrmiyim
canm adetim ayın 13ünde oluo hep genelde 1-2 gün kala kahverengi akıntım olur. ama 5 gün onceden pembe kahverengi akıntım oldu. oda afedersin ama buyuk tuvaletimi yaparken oluyor. onun dısında çamasırımı kırletecek kadar değil. ve prezervatifle korunuyoorz. yumurtlama donemindede beraberliğmiz olduEvet arkadaşım adet oldum. Dr a gittim, çikolata kisti varmış. Ondan adetten önce ve adet sonrası bir müddet kahverengi akıntı geliyormuş. Inşallah sen hamilesindir
Hamileliktede böyle olabiliyormuş. Adet tarihinden 10 gün sonra test yaparsan kesin sonucu alırsın arkadaşımcanm adetim ayın 13ünde oluo hep genelde 1-2 gün kala kahverengi akıntım olur. ama 5 gün onceden pembe kahverengi akıntım oldu. oda afedersin ama buyuk tuvaletimi yaparken oluyor. onun dısında çamasırımı kırletecek kadar değil. ve prezervatifle korunuyoorz. yumurtlama donemindede beraberliğmiz oldu
canım inşallah degilimdir. şıuan için düşünmüyoruzHamileliktede böyle olabiliyormuş. Adet tarihinden 10 gün sonra test yaparsan kesin sonucu alırsın arkadaşım
O zaman herşey gönlünce olsun arkadaşımcanım inşallah degilimdir. şıuan için düşünmüyoruz
Saol canım benımO zaman herşey gönlünce olsun arkadaşım
Ben evli değilim. Benim de adetim öyle olur önce kahverengi akıntı gelir, ardından kan gelir. O kahverengi akıntıda adetten sayılıyor diye biliyorum benmerhaba arkadaslar ben 3 yıllık evliyim cocugum olmuyor gecen hafta ilk kez doktora gittim vajınal muayene ve ultrsn oldm .bır de adetimin 3.günü gelmemi söyledi doktorm kan için.şimdi benim asıl sorum adetim ayın 15inde baslaması gerekırken 1 inden beri kahverengi akıntım var bu adet sayılıyor mu?birde vajınal muayene oldugum ıcın mı erken oldu.daha öncede kahverengi akıntım oluyordu şimdi bu adet sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?