• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetden önce kahverengi akıntı

Rabia997834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
3
0
1
25
6 aylık evliyim ve elenatal 1 adında folik asit kullanıyorum adetlerim her zaman düzenli ve normal oldu akıntım hiç bir zaman olmadı ama son 2 aydır adetimden önce kahverengi bir akıntı geliyor ve adet gecikmeleri yaşıyorum gebelik testi yapıyorum ama negatif sonuçlanıyor

Folik asit ben de neredeyse 1 yıldır kullanıyorum onunla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Benim de 3-4 aydır lekelenmeyle başlıyor. Doktoruna bir danış bu durumu.

6 aylık evliyim ve elenatal 1 adında folik asit kullanıyorum adetlerim her zaman düzenli ve normal oldu akıntım hiç bir zaman olmadı ama son 2 aydır adetimden önce kahverengi bir akıntı geliyor ve adet gecikmeleri yaşıyorum gebelik testi yapıyorum ama negatif sonuçlanıyor
Bende aynı durumdyim 8 aylık evliyim bi düşük yaşadım kürtaj oldum adetim duzensizlesti adet öncesi ve sonrası kahverengi lekeler geliyor doktra söylüyorum ama pek fazla ilgilenmiyorlar bu konuda kaç doktora gittim duphaston kullandım progestan kullandım ama yok yani gene aynı

Bende aynı durumdyim 8 aylık evliyim bi düşük yaşadım kürtaj oldum adetim duzensizlesti adet öncesi ve sonrası kahverengi lekeler geliyor doktra söylüyorum ama pek fazla ilgilenmiyorlar bu konuda kaç doktora gittim duphaston kullandım progestan kullandım ama yok yani gene aynı

Bende de oluyor. Hatta adetten sayılıp namaz kilinmiyormus. Normal olduğunu söylediler . Çok stresli olunca daha belirgin oluyor benim.

Uterusta ki bekleyen atilamayan kan kahverengi gibi gelir demişti doktorum bana çünkü genelde başlarda yada dediğiniz gibi tam bitti dedikten sonra günde belki bı kere gibi

Back