Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama çok adet gibi miAdetim biteli 6 gün oldu tekrardan kanamam başladı 3.gün bugun evliyim korunmuyoruz bunun sebebi nedir acaba basına gelen var mi boyle bi durum?
Hiç başıma gelmedi yaEvet normal adet kanamasi gibi hatta biraz daha yogun
Merhaba ben 3 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum ama sağ rahmimde şekil bozukluğu var doktorum gebeliğin gecikecegini söyledi daha önce başından böyle bişey geçen var miii (sorun sağ rahmimde 2 cmlik cikinti olmasi)
Anatomik bozukluklarda illa gec ya da zor gebe kalirsin demek dogru degil.. rahim tamamen ters pozisyonda olup hic farketmeden hamile kalan hastalarimiz var.. bunu kafaniza takmayin
Ama bu hastalık nedeniyle adet düzensizliğim var tarlusal hap kullanıyorum bu haptan kaynakli gebelik gecikmesi olur gibi bilgiler duydum doğru mu acabaAnatomik bozukluklarda illa gec ya da zor gebe kalirsin demek dogru degil.. rahim tamamen ters pozisyonda olup hic farketmeden hamile kalan hastalarimiz var.. bunu kafaniza takmayin
Çoooooook teşekkür ederim gerçekten icimi rahatlattiniz minnettarimAma bu hastalık nedeniyle adet düzensizliğim var tarlusal hap kullanıyorum bu haptan kaynakli gebelik gecikmesi olur gibi bilgiler duydum doğru mu acaba
Ben de seninle ayni durumdayim canim ben de cok erken adet oldum ve kanama cok yogun. Evlenmeden once bi kere daha boyle olmustu o zaman fsh hormonum cok yükselmişti. Adet bitiminde doktora gidicem cunku bu hormon hamilelige engel malesefAdetim biteli 6 gün oldu tekrardan kanamam başladı 3.gün bugun evliyim korunmuyoruz bunun sebebi nedir acaba basına gelen var mi boyle bi durum?
Başka şikayetlerin var miydi acabaAman gidin hemen ihmal etmeyin ben erken menopoze girmişim 35 yaşındayım of ....