E Esradein Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2016 8 1 1 31 11 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esradein #1 kizlar adet agrim cok oldugu icin agri kesici kullandim doğal olarak ama adetim kesildi iki gün surdu sadece sizce sonra tekrar gelirmi ?
kizlar adet agrim cok oldugu icin agri kesici kullandim doğal olarak ama adetim kesildi iki gün surdu sadece sizce sonra tekrar gelirmi ?
E EceKaan Guru Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 3.572 3.953 333 29 11 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Esradein #2 Esradein .!.: kizlar adet agrim cok oldugu icin agri kesici kullandim doğal olarak ama adetim kesildi iki gün surdu sadece sizce sonra tekrar gelirmi ? Genişletmek için tıkla... Gelir diye dusunuyorum. Agri kesici yerine nane kaynatip icseydin keske Cok zor durumda kalinca bnde iciyorum ilac bnimkini tamamen kesmiyo ama azaltiyo
Esradein .!.: kizlar adet agrim cok oldugu icin agri kesici kullandim doğal olarak ama adetim kesildi iki gün surdu sadece sizce sonra tekrar gelirmi ? Genişletmek için tıkla... Gelir diye dusunuyorum. Agri kesici yerine nane kaynatip icseydin keske Cok zor durumda kalinca bnde iciyorum ilac bnimkini tamamen kesmiyo ama azaltiyo