Adet...

DeryaKiremitci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3
0
1
27
Merhabalar. Adetimde 10 günlük bir gecikme oldu normalde günü gününe olurdum erken veya geç olursa da en geç 1 gün sonra olurdum. Erkek arkadaşımın penisinden gelen ''zevk suyu'' adıyla tabir edilen sıvı ağzımdan içeri girdi sanırım yuttum ve bir kısmıda elime bulaşmıştı daha sonra yaklaşık 40 45 dakika sonra vajinamı temizlerken elim değdi doğal olarak ama ilişkiye falan girmedik hiç bir şekilde ve bu olaydan sonra adetimde gecikme yaşandı...
Bunun yanı sıra aşırı sinir ve stress vardı bazı sebeplerden dolayı ve arada kaldım bi yandan tedirgin oluyorum bi yandan da sinir ve stressden dolayıdır diyorum ve aklıma bu şeyler geldikçe hamilelik falan stress yapmaya devam ediyorum. Kasık ağrılarım sancılarım vardı her zamanki gibi ama olmadım hala adet bi yardım edermisiniz ??

Hayırlı olsun deryacım hamilesin neti çatır çatır kullanıyorsunuz ama böyle hamile kalınamıyacağını bilmiyorsun öyle mi? Peki

ya vallahı uzuluyorum ya
bosuna oksıjen israfı
bu forumda bu konulardan 47864278642786264864 tane var
bu acılan konunun dıgerlerınden hıc bı farkı ve ozellıgı yok
her turlu cevap alırsın
netde dunya bılgı var
arastırmıyorsun
heryer doktor kaynıyor
gıtmıyorsun
2 tl gebelık testı
almıyorsun
en en en kotusu
sevısmeyı bılıp hamıle kalmayı bılmıyorsun
nesiniz anlamadım kı !
hergun cogalıp duruyorsunuz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…