adet

• Konu Sahibi Konu Sahibi obre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

obre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
1
0
1
34
Merhaba arkadaslar benim adetim bir hafta gecikti doktora gittigittim uc santim kist var dedi tarlusal diye ilac verdi tecrubesi olanlar yazabilir mi

Merhaba arkadaslar benim adetim bir hafta gecikti doktora gittigittim uc santim kist var dedi tarlusal diye ilac verdi tecrubesi olanlar yazabilir mi
Tatlm tarlusal adet söktürücü ilac zaten kistinde pek büyük degilmis ilaci kullan adetle birlikte kistin gider inşallah

merhaba, benim bu aya kadar gelen adetlerim hep düzenliydi. bu ay 28 nisanda adet olmam gerekirken 6 gün gecikmesinden sonra kan verdim negatif çıktı, sonraki gün vajinal ultrasonda 2 cm lik bir kistim çıktı bu kist benim evlenmeden önce de vardı ama bu ay neden böyle oldu anlamadım :110:doktor doğum kontrol hapı verdi ancak içmedim. Arkadaşımdan duyduğuma göre tarlusal iyi geliyormuş ona başladım bugün 16 gün geçmesine rağmen (tarlusal kullanalı 5 gün oluyor) hala adetim gelmedi. Sizce hamile olabilir miyim?

Bende de ayni dert var.17 yasindayim lise son ogrencisiyim.En son 5 agustosta oldum.2 ayi geckin suredir olmuyorum.O ilaci kullandim.Dun bitti ama hala olmadim.Yardimci olabilecek var mi?

Back