Adet

hacersen5557

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
16
1
1
30
Merhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum benim adetim 9 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 4 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor akşamları baş ağrım oluyor dün akşam idrarim de hafif lekelenme oldu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden

Testi ne zaman yapmıştınız 9 günlük gecikmede pozitif çıkması lazımdı testin hamileyseniz eğer. Bir kere daha test yapın yine negatif çıkarsa kadın doğuma gidin direk 9 günlük gecikme pek normal değil sebebini araştırırlar

2 gün önce de yaptım dün akşamda yaptım ama negatif çıktı geç döllenme olabilir dedi eczacı kanda çıkar dedi evde belli olmaz dedi

2 gün önce de yaptım dün akşamda yaptım ama negatif çıktı geç döllenme olabilir dedi eczacı kanda çıkar dedi evde belli olmaz dedi
Evet belki geç döllenme olmuş olabilir 9 günlük gecikme normal değil, ama dediğiniz belirtilerin gözükmesi için de daha erken belirtiler psikolojik olabilir. Hastaneye gitme imkanınız yoksa bile sağlık ocağından da kan testi verebilirsiniz sonrasında ama mutlaka kadın doğuma gidin

Kanda çıkan HCG hormonu en geç iki gün sonra idrara geçer orda da çıkar. Ayrıca ilişki üzerinden en az 14 gün geçtiyse idrarda da çıkması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…