Z zekiyepatli Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 7 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 21 10 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiyepatli #1 Düzensiz adet görüyorum hamile kalmayı engeller mi
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2010 Mesajlar 634 Emoji Skoru 417 Puanlar 303 Yer İstanbul 10 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiyepatli #2 zekiyepatli .!.: Düzensiz adet görüyorum hamile kalmayı engeller mi Genişletmek için tıkla... düzensiz adet görüyorsanız ovülasyon testleriyle yumurtlama döneminizi bulup gebeliği o şekilde sonuç alabilirsiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zekiyepatli .!.: Düzensiz adet görüyorum hamile kalmayı engeller mi Genişletmek için tıkla... düzensiz adet görüyorsanız ovülasyon testleriyle yumurtlama döneminizi bulup gebeliği o şekilde sonuç alabilirsiniz
Z zekiyepatli Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 7 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 21 10 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zekiyepatli #3 sedacann .!.: düzensiz adet görüyorsanız ovülasyon testleriyle yumurtlama döneminizi bulup gebeliği o şekilde sonuç alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Uygulamaları var ovulasyon hesaplama diye onlarada fazla güvenmiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sedacann .!.: düzensiz adet görüyorsanız ovülasyon testleriyle yumurtlama döneminizi bulup gebeliği o şekilde sonuç alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Uygulamaları var ovulasyon hesaplama diye onlarada fazla güvenmiyorum