Adet

Venom6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
14
4
21
Merhaba arkadaslar 20 yasındayım aralık basında korunmasız iliskim oldu ama riskli bir şey yapmadık.
Normalde reglim 18 gibi gelir. 3 hafta kadar sonra hastalığa yakalandım ağrı kesici vs ilaçlar kullandım test yaptım negatif hala adet olmadım tarlusal kullansam işe yarar mı ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 20 yasındayım bekarım aralık basında korunmasız iliskim oldu ama riskli bir şey yapmadık.Normalde reglim 18 gibi gelir. 3 hafta kadar sonra hastlığa yakalandım ağrı kesici vs ilaçlar kullandım test yaptım negatif hala adet olmadım tarlusal kullansam işe yarar mı ne önerirsiniz?
Riskli birsey yapmadik derken? Kekik cayi tarcin cayi icin. stres yapmayin eger hamile degilseniz adetiniz gelir. Grip ilaclarida bazen etkiliyor.

yani gebeliğe sebep olacak bir şey olmadı. normalde gecikme yaşardım da bu kadar olmazdı
Gebelige sebep olcak birsey olmadiysa endise edeceginiz birseyde yoktur. Stres yapiyorsaniz ondan gecikiyorsunuzdur. Bu arada zevk suyundan hamile kalan insanlarda olabiliyor bosalma olmasa bile tam birlesme yasandiysa haberiniz olsun. Bundan sonra korunmadan iliski yasamamaya bakin.

Gebelige sebep olcak birsey olmadiysa endise edeceginiz birseyde yoktur. Stres yapiyorsaniz ondan gecikiyorsunuzdur. Bu arada zevk suyundan hamile kalan insanlarda olabiliyor bosalma olmasa bile tam birlesme yasandiysa haberiniz olsun. Bundan sonra korunmadan iliski yasamamaya bakin.
evet öyle şeyler de varmış o konuda da dikkatli davrandıgımızı düsünüyorum tesekkürlerr

X