Gebeliğe Hazırlık adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Doktorlar yumurtladiktan 14 gun sonra kesin adet olursunuz diyorlar. Ama 28 gunde bir adet oluyorum 10.gun yumurtluyorum.. 18 gun sonra da adet oluyorum..

Bir arada 28 gunde bir adet olurken 21.gun yumurtlayip 1 hafta sonra adet oluyordum

Adetininz duzenli degilmi???

umut var acil test yap

Maalesef canım ileri derece pco var. Yumurta takibi yapılıyor adetin 19.gunu yumurtladim progesteron testi de yapıldı. Bugün 15. Gün gelen giden yok

Evet yaptım maalesef tek çizgi çıktı adetim henüz gelmedi. Demek ki 14 gün efsaneymis:)) yumurta takibim yapılıyordu yumurtladigim günü biliyorum

Ama bazen 14 gun sonra cikmayabiliyor canm. Bende 3 gun once yaptim tek cizgi cikti.

Benim ilk hamile kaldigimda yumurtlamadan 26 gun sonra cikmisti..

Ama bazen 14 gun sonra cikmayabiliyor canm. Bende 3 gun once yaptim tek cizgi cikti.

Benim ilk hamile kaldigimda yumurtlamadan 26 gun sonra cikmisti..
Gerçekten mi??? Valla umudum yok gelse tedaviyi degisterecegiz dört gözle bekliyorum. Yumurtanın kalitesi dusukdu canım. Progesteron testi 7,13 çıktı. Bu değerdeki yumurta döllenir mı bilmiyorum döllense de saglikli olmaz sanırım.

Inanirmisin 4 senede hic progestron istemediler benden.. o yuzden hic ama hic bilgim yok ne zaman gitsem yumurtlama gunumdu zaten doktor catlicak bgn yarn diyordu 2 gun sonra gidiyordum catlamis diyordu.

Adetimin 8.gunu gittigimde 18mm oluyor 9 veya 10 da yumurtluyorum..

Canim ilk hamileligimde 21.gun yumurtlamisim tek iliskiydi o ay...

Ve 1 hafta sonra adet olmam lazimfi. O gece iliski oldu ben adetim gectikten sonra idrar testi yapmaya basladim.. 19 gun idrar testi yaptim negatifti hep..

19+7 = 26..

Yumurtlamadan 26 gun sonra cikmis yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…