- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi Hatticeee32
Yumurtladigi günü tam olarak bilenler kaç gün sonra adet oldunuz
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) Yumurtladiginiz günü biliyorsanız eğer o günden kaç gün sonra adet oldunuz?? Ben 14 gün önce yumurtladim bugün adet olmam gerekiyor mu geçilebilir mı çünkü adet gormedim. Eğer yumurtlama+14 kesin ise hamile olma umudu tasiyacagimNe okudum ben?
:))) Yumurtladiginiz günü biliyorsanız eğer o günden kaç gün sonra adet oldunuz?? Ben 14 gün önce yumurtladim bugün adet olmam gerekiyor mu geçilebilir mı çünkü adet gormedim. Eğer yumurtlama+14 kesin ise hamile olma umudu tasiyacagim
:))) Yumurtladiginiz günü biliyorsanız eğer o günden kaç gün sonra adet oldunuz?? Ben 14 gün önce yumurtladim bugün adet olmam gerekiyor mu geçilebilir mı çünkü adet gormedim. Eğer yumurtlama+14 kesin ise hamile olma umudu tasiyacagim
Maalesef canım ileri derece pco var. Yumurta takibi yapılıyor adetin 19.gunu yumurtladim progesteron testi de yapıldı. Bugün 15. Gün gelen giden yokDoktorlar yumurtladiktan 14 gun sonra kesin adet olursunuz diyorlar. Ama 28 gunde bir adet oluyorum 10.gun yumurtluyorum.. 18 gun sonra da adet oluyorum..
Bir arada 28 gunde bir adet olurken 21.gun yumurtlayip 1 hafta sonra adet oluyordum
Adetininz duzenli degilmi???
Maalesef canım ileri derece pco var. Yumurta takibi yapılıyor adetin 19.gunu yumurtladim progesteron testi de yapıldı. Bugün 15. Gün gelen giden yok
Evet yaptım maalesef tek çizgi çıktı adetim henüz gelmedi. Demek ki 14 gün efsaneymis:)) yumurta takibim yapılıyordu yumurtladigim günü biliyorumTest yaptinizmi ?
Evet yaptım maalesef tek çizgi çıktı adetim henüz gelmedi. Demek ki 14 gün efsaneymis:)) yumurta takibim yapılıyordu yumurtladigim günü biliyorum
Gerçekten mi??? Valla umudum yok gelse tedaviyi degisterecegiz dört gözle bekliyorum. Yumurtanın kalitesi dusukdu canım. Progesteron testi 7,13 çıktı. Bu değerdeki yumurta döllenir mı bilmiyorum döllense de saglikli olmaz sanırım.Ama bazen 14 gun sonra cikmayabiliyor canm. Bende 3 gun once yaptim tek cizgi cikti.
Benim ilk hamile kaldigimda yumurtlamadan 26 gun sonra cikmisti..
Gerçekten mi??? Valla umudum yok gelse tedaviyi degisterecegiz dört gözle bekliyorum. Yumurtanın kalitesi dusukdu canım. Progesteron testi 7,13 çıktı. Bu değerdeki yumurta döllenir mı bilmiyorum döllense de saglikli olmaz sanırım.