• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet :(

moonlight12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
69
11
38
31
Kızlar merhaba. Yeni üye oldum derdimi paylaşmak istiyorum sizinle. 23 yaşımdayım bu yasima kadar adet düzensizliği bilmedim ama bu ay bir hafta gecikti hala olmadı. Nişanlıyım henüz bi cinsel ilişki yaşamadım gebelik ihtimali yok bu yüzden. Civan perçemi soğan suyu kemik maydanoz her şeyi denedim yok :( doktora gittim tabi ki bi kaç gün önce tarlusol vermişti ultrasonda herşey normal diyip dün kullanmaya başladım. size sorum sebep nr olabilir levotiron kullanıyorum iki buçuk aydır alakalı olabilir mi ya da mevsim değişimi falan lütfen yardım edin

Yahu biraz sakin olun.
Benim döngüm de çok düzenlidir nadieen bozulur (erken ya da geç olabiliyor). Stres, hormonlu gıdalar, mevsim bir sürü şey etkili bunda.
Paniğe gerek yok.

Kızlar merhaba. Yeni üye oldum derdimi paylaşmak istiyorum sizinle. 23 yaşımdayım bu yasima kadar adet düzensizliği bilmedim ama bu ay bir hafta gecikti hala olmadı. Nişanlıyım henüz bi cinsel ilişki yaşamadım gebelik ihtimali yok bu yüzden. Civan perçemi soğan suyu kemik maydanoz her şeyi denedim yok :KK43: doktora gittim tabi ki bi kaç gün önce tarlusol vermişti ultrasonda herşey normal diyip dün kullanmaya başladım. size sorum sebep nr olabilir levotiron kullanıyorum iki buçuk aydır alakalı olabilir mi ya da mevsim değişimi falan lütfen yardım edin
Bahsettiniz ilac tiroid hormonuyla ilgili galiba benzer bir ilaci bende kullaniyorum, iki aydir gecikme yasiyorum.
Sebebi ilac, mevsim degisimi, stres her sey olabilir.

Bahsettiniz ilac tiroid hormonuyla ilgili galiba benzer bir ilaci bende kullaniyorum, iki aydir gecikme yasiyorum.
Sebebi ilac, mevsim degisimi, stres her sey olabilir.
Evet tiroid bezim yavaş çalıştığı için kullanmaya başladım. Doktor ısrarla bu ilaç yapmaz diyor ama başka bir sebep gelmiyor aklima

Stres kaynaklı olabilir, havaların değişiminden olabilir. 1 hafta tabi ki geç ama öyle korkulacak bir rakam degil. Hepimizde olan şeyler sakin olun lütfen..

Evet tiroid bezim yavaş çalıştığı için kullanmaya başladım. Doktor ısrarla bu ilaç yapmaz diyor ama başka bir sebep gelmiyor aklima
Ilac belki yapmiyor ama hormon dengemiz degistigi icin adet gecikiyor olabilir, demir degeriniz vs. dusukse onlardan da olabilir. Tabii boyle klavye arkasindan salliyor gibi oluyoruz. Iyi bir tahlil cozebilir.

Ilac belki yapmiyor ama hormon dengemiz degistigi icin adet gecikiyor olabilir, demir degeriniz vs. dusukse onlardan da olabilir. Tabii boyle klavye arkasindan salliyor gibi oluyoruz. Iyi bir tahlil cozebilir.
2 bucuk ay önce yapılan tahlilde ferritin değerim 4tü sanırım demir depoları boşalmış dedi doktor ilaç verdi ama kullanamadım çok fazla ilaç kullandigim için

Peki tarlusal ise yarar mi dersiniz

Şayet erken menapoz ya da kist vs yoksa ilaç kullanımına karşıyım ben. Her şeyi iyice beter ediyor. Siz bekleyin illa ki adet göreceksiniz.
Ha doktorunuz mutlaka kullan dediyse kullanın elbette. İlaç hakkında bir fikrim yok kullanmadım.

Şayet erken menapoz ya da kist vs yoksa ilaç kullanımına karşıyım ben. Her şeyi iyice beter ediyor. Siz bekleyin illa ki adet göreceksiniz.
Ha doktorunuz mutlaka kullan dediyse kullanın elbette. İlaç hakkında bir fikrim yok kullanmadım.
tiroid yavaşlığı dışında bi sağlık sorunum yok. ama alternatif tıp yöntemleri cevapsız kalınca mecbur kaldım

2 bucuk ay önce yapılan tahlilde ferritin değerim 4tü sanırım demir depoları boşalmış dedi doktor ilaç verdi ama kullanamadım çok fazla ilaç kullandigim için
Bunlar vucutta bir butun, makinanin parcalari gibi dusunmek lazim.
Fazla kilo, hormon dengesi, kan degerleri falan.
Biraz yuruyus yapin, dans edin, su icin 7 gun gecikmeden sonra geldi benimde.
Gecen ayda ayni stresi yasadim, davranis-duygu degisimimden esim sen bipolarsin heralde demeye baslamisti :KK53:

Back