Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım ama neredeyse hemen hemen her adetimde oluyor böyle aşırı derece ishal değil ama bulantı rahatsız ediyor beniyediğiniz şeylerle alakalı bir durum olabilir midenizi bozan bir şey yemişsiniz gibime geldi. tavuk, pilav veya bozulmus herhangi bir sey yemis olabilirsiniz. yoğurt yiyip bol bol su için
Mideniz bulanmıyor peki o dönemlerdeben de her reglimde ishal oluyorum. doktor bazı hormonların bağırsağa kaçtığını bu yüzden olduğunu söyledi. ama sizin mide sorununuz var ondan dolayı da olabilir.
yok mide bulantısı olmuyor bende.Mideniz bulanmıyor peki o dönemlerde
Anladım denicem bende teşekkür ederim gerçekten zor bi durumEvet adet zamanı artan prostoglandinler.. ishal de yapar kusma da yapar.. sizin bir de gastrit de var. Sorun katlanıyordur. Ben tuzlu çubuk kraker ve tuzlu ılık ayran tüketiyorum adet dönemindeki bulantı ve ishale iyi geliyor bende.
yok mide bulantısı olmuyor bende.
Normal de kaç gün oluyor normaldir bence benimkide normal de 6 gün 7 gün hala leke oluyor ama 3 gün az az kanamam oluyor bazende yoğun o mevsim ay değişimden herşey etkiliyorArkadaslar adet suredi ortalama kac gun olmali? Benim bu sefer 3 gunsurdur endise etmeli miyim bekar oldugum icin soruyorm
reglinizi vaktinde olduysanız 3 gün normal sayılır. zaten normalde 3-7 gün arası sürdügü söylenir reglin.Arkadaslar adet suredi ortalama kac gun olmali? Benim bu sefer 3 gunsurdur endise etmeli miyim bekar oldugum icin soruyorm
Bende öyle atlatıyorum midemde sorun var zaten gastrit midem fazla asit üretiyormuş bağırsaklarım strese bağlı ibs bide adet olunca hepsi tutuyor bulantı felan ta ki yumurtlama dönemi geçene kadar bulantım hafif şekilde devam ediyorBende adet olacağım zaman göğüsler şişer. Midem bulanır kusarim. Midem gaz dolar. Adet olunca geçer. Bir ay adet öncesi şikayet olur. Diğer ay adet olacağım zaman hiç belirti vermez. Farkında olmadan olmuş olurum.
adet öncesi sendromu diye bir sey var onu da bir araştırın derim çok fazla kişide oluyormuşNormal de kaç gün oluyor normaldir bence benimkide normal de 6 gün 7 gün hala leke oluyor ama 3 gün az az kanamam oluyor bazende yoğun o mevsim ay değişimden herşey etkiliyor
Pms diyorlar bende duydum bilmiyorum ki o mudur bazen bişey olmadan geçiyor bazen de kötü işteadet öncesi sendromu diye bir sey var onu da bir araştırın derim çok fazla kişide oluyormuş