serozi Mete 11.11.2014 Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 816 178 133 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serozi #1 slm arkadaşlar geçen düşük yaptım, kürta yapılmadı. Bu ay adet zamanı lekelenme başladı ama kan yok pırtı gibi ve çok az dr a gittim kist var dedi 3,5 cm acaba bundan olabilir mi korkttum
slm arkadaşlar geçen düşük yaptım, kürta yapılmadı. Bu ay adet zamanı lekelenme başladı ama kan yok pırtı gibi ve çok az dr a gittim kist var dedi 3,5 cm acaba bundan olabilir mi korkttum
D daisy_izmir Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2013 166 0 26 İzmir 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serozi #2 kist adeti engelliyor.ilk önce onu atman gerekiyor sonra adetin düzeni girer birde prolaktinine baktır canım.
kist adeti engelliyor.ilk önce onu atman gerekiyor sonra adetin düzeni girer birde prolaktinine baktır canım.
serozi Mete 11.11.2014 Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 816 178 133 6 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi serozi #3 daisy_izmir .!.: kist adeti engelliyor.ilk önce onu atman gerekiyor sonra adetin düzeni girer birde prolaktinine baktır canım. Genişletmek için tıkla... inşallah dün dr a gittim o da aynısını söyledi kist için doğum kontrol hapı verdi inşallah geçer
daisy_izmir .!.: kist adeti engelliyor.ilk önce onu atman gerekiyor sonra adetin düzeni girer birde prolaktinine baktır canım. Genişletmek için tıkla... inşallah dün dr a gittim o da aynısını söyledi kist için doğum kontrol hapı verdi inşallah geçer