Adet yerine lekelenme

dilekdilek41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
603
899
103
33
Arkadaşlar yaklaşık 7-8 gündür adet öncesi lekelenmesi yaşıyorum,ilk 3-4 gün pıhtı halinde kahverengi lekelenmelerim olmuştu sonra o pıhtılar kesildi sadece sildikçe kırmızı tarzda akıntı oldu dedim herhalde kanamam başlayacak ama oda 3-4 gün sürdü ama hala normal adetimi olamadım,dün de gün içinde bir akıntım olmadı ama akşam yine silince hafif kırmızımsı leke geldi o kadar, doktor kist vs olmadığını söyledi,lekelenmenin 3.günü gebelik testide yaptırdım negatifdi, 2-3 gün sürse gebelikden şüphelenirdim yerleşme kanaması vs derdim test yapmama rağmen ama bu kadar uzun böyle lekelenme - kanama arası birşey çok garip geldi ve ne zaman adet olucam diye de merakla bekliyorum bakalım,var mı acaba aranızda böyle bir adet dönemi geçiren?

Merhaba bu lekenmenin üzerine adet mi oldunuz bende şuanda o durumdayım test yapıp yapmamakta kararsız kaldım

Merhaba bu lekenmenin üzerine adet mi oldunuz bende şuanda o durumdayım test yapıp yapmamakta kararsız kaldım
Ben de pembe lekenme oldu adet olacağımı sanmıştım aşılama tedavisi görmüştüm bur kere de kırmızı gelmişti kesin adet oluyorum dedim ama hamileyim zaman kaybetmeden test yap derim

Sabah erken yaptım negatif çıktı şimdide kırmızıları gördüm sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…