Bir sorum olacak benim normal düzenli bir adetim var bu ay adet günüm de kahverengi lekenmem oldu pedin sadece orta kısmına az miktarda şimdi kesildi akşamdan beri gelmiyor ama kaşık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ama gelen hiç birşey yok neden olur sizce stresten kaynaklı olabilir mi bu ay baya stresli bir süreç geçirdim
Bir sorum olacak benim normal düzenli bir adetim var bu ay adet günüm de kahverengi lekenmem oldu pedin sadece orta kısmına az miktarda şimdi kesildi akşamdan beri gelmiyor ama kaşık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ama gelen hiç birşey yok neden olur sizce stresten kaynaklı olabilir mi bu ay baya stresli bir süreç geçirdim
Aynı durumdayım bende geçen ay da oldu çatlamayan yumurtam varmış. Bu ay muhtemelen yine öyle peçeteye kahverengi leke şeklinde sürülüyo ama o kadar. Stresten olabilir eğer adetin sökmezse bi iki güne senin de çatlamayan yumurtan olabilir öyle yapıyo maalesef
Aynı durumdayım bende geçen ay da oldu çatlamayan yumurtam varmış. Bu ay muhtemelen yine öyle peçeteye kahverengi leke şeklinde sürülüyo ama o kadar. Stresten olabilir eğer adetin sökmezse bi iki güne senin de çatlamayan yumurtan olabilir öyle yapıyo maalesef
Belli Olmaz ya bekleyeceksin ya da doktora gideceksin. Kistin falan yok dimi? Bende çikolata kisti var benim için olağan durumlar bunlar hiç olmazdı şimdiye kadar yani hep adetimin sonunda olurdu kahverengi lekelenme. Şimdi başlamadan oldu yok kasık ağrım dokunamadığım göğüslerim var. Bu ya hamilelik ya çatlamayan yumurta göstergesi. Benim keşke hamilelik olsa ama yine çatlamayan yumurta muhtemelen yarın gidicem doktora
Sökülemiyor olabilirsin çok ağrın varsa. Devamı gelmezse gebelikte olabilir tabi. İkiside ihtimaller dahilinde. Ama insan anlıyor her ay olan adet dönemi belirtileri olmuyor ya da tam tersi normalde olmayan belirtiler oluyor anlaşılıyor yani
Geçtiğimi ay aynısını yaşadım ilk defa basıma gelince heyecan yaptım acaba gebelik mi diye ama gerçekten strestenmis galiba. 3 gün böyle oldu kesildi falan sonra adet oldum ilk kez böyle olunca insan heyecanlanıyor