slm arkadaşlar, ben de yeni üye oldum... benim d son adet tarihim 25 ocak.. normalde otuz günde bir adet oluyorum bu ay 23 şubatta hafifi bir kahverengi leke oldu.. daha 26 şubata kadar gün içerisinde hafif lekelenme oldum bu kesinlikle adet kanaması değil az ve kahverengi oldu...27 şubat yani bugun tamamen kesildi hatta beyaza döndü ama göğüslerim şiş sanki arı sokmuş gibi.. bide belim çok ağrıyor,arada kasıklarım ağrıyor.. gebelikten şüphelenip bir kaç tane idrar testi yaptım ama nagatif..neden böyle oldu ki... fikri olan var mı..
benim gibi bir durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenenler var mı acaba....????
Kan'da çıkmadıysa değilsindir.kızlar ben kan testi yaptırdım gebe değilmişim ama 4gün önce sözde adet oldum ama hiç doğru dürüst kan gelmedi hep koyu kahve siyaha yakın ve sanki damarlı gibi hiç ped kullanmadım normaldede çok adet olan biri değilim ama test negatif çktı kasıklarımda çok ağrıyo sürekli başım ağrıyo yarında klomene başlıycam acaba hamilemiyim diye şüpheleniyorum ama böyle bir ihtimal yoktur demi kafam allak bullak
kanda cikmayip 14gun snra hamile oldugunu ogrenen bi komsum var oyuzden kafam karisti ama ustune gorme filan olsa bugun 4.gun hic kan gelmezdi diye dusunuyorumKan'da çıkmadıysa değilsindir.
O zaman en iyisi tekrar kan testi yapıp, bi kadın doğum uzmanına başvurmak.kanda cikmayip 14gun snra hamile oldugunu ogrenen bi komsum var oyuzden kafam karisti ama ustune gorme filan olsa bugun 4.gun hic kan gelmezdi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?