• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet yerine çok az kahverengi leke

leylak48

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
9
0
16
İzmir
slm arkadaşlar, ben de yeni üye oldum... benim d son adet tarihim 25 ocak.. normalde otuz günde bir adet oluyorum bu ay 23 şubatta hafifi bir kahverengi leke oldu.. daha 26 şubata kadar gün içerisinde hafif lekelenme oldum bu kesinlikle adet kanaması değil az ve kahverengi oldu...27 şubat yani bugun tamamen kesildi hatta beyaza döndü ama göğüslerim şiş sanki arı sokmuş gibi.. bide belim çok ağrıyor,arada kasıklarım ağrıyor.. gebelikten şüphelenip bir kaç tane idrar testi yaptım ama nagatif.. :( neden böyle oldu ki... fikri olan var mı..

bence hamılesın canım kan testı yaptırsan kesın sonucu alırsın ıdrara karsmamış olabılır tabı allah korusun kıst falanda olabılır kesın sonuc ıcın kan testı yaptır

benimde böyle oldu ama hemen test yapmak istemedim adet görürsem diye 10 gün bekledim. sonunda dayanamadım testi aldım pozitifi gördüm :) inşallah sende hamilesindir.
yanlız birşey daha söyleyim daha önce bikaç kez stresten olsa gerek böyle akıntı gelipte 1 -2 hafta sonra regl olduğumda oldu.

ne güzel ya böyle güzel haberler duymak, kutlarım seni cnm inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın ayrıca tşkr ederim kzmrl inşallah hamileyimdir tamam ben de bekleyeceğim haftaya giderim ben de doktora... haftaya kadar da nasıl bekleyeceğim bilmiyorum...

evet canım test yaptım ama sonuç negatfti hemde 4 tane bebe time test yaptım hepsi de negatif ama şuan beyaz akıntı başladı ve göğüslerimde şiş,,, offf ben neden böyle oluyor anlamadım inşallah hamişizdir tatlım... sen test yapınca haber ver tamammı cnm inşallah senden iyi haberler alırız...ben kendimden ümidi kestim... :(

hemen pes etme dur bakalım. ben hamile kalana kadar kaç test yaptım. yılmak yok....

slm arkadaşlar, ben de yeni üye oldum... benim d son adet tarihim 25 ocak.. normalde otuz günde bir adet oluyorum bu ay 23 şubatta hafifi bir kahverengi leke oldu.. daha 26 şubata kadar gün içerisinde hafif lekelenme oldum bu kesinlikle adet kanaması değil az ve kahverengi oldu...27 şubat yani bugun tamamen kesildi hatta beyaza döndü ama göğüslerim şiş sanki arı sokmuş gibi.. bide belim çok ağrıyor,arada kasıklarım ağrıyor.. gebelikten şüphelenip bir kaç tane idrar testi yaptım ama nagatif.. :( neden böyle oldu ki... fikri olan var mı..

merhaba ben de yeni uye oldum. oncelikle insallah hamilesindir cunku belli ki cok istiyosun. ancak ben hamileligi suan dusunmeyen nisanli biri olarak aynı seyleri bu ay ben de yasadim. adetim genelde duzenlidir ancak bu ay adetimden yaklasik 9 gun once kahverengi bi leke gordum bir gun surdu. aradan 2 gun falan gectikten sonra pembemsi bi akinti oldu ama adet kanamasi gibi degildi. renginden ve akis tipinden anlasiliyodu zaten. sadece peceteyle sildigimde gorebiliyodum onun disinde camasirimi kirletmiyodu bile. bu arada adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyodu goguslerim de sisti belim de agriyordu. kesinlikle hamileyim diye gunlerce strese girdim uyuyamadim cok kotuydu.. ancak biraz bekledikten sonra tam adet gunumde normal akintilarim basladi ve iki gundur adetim.. tum stresim bitti cok mutluyum suan. Allah herkesin gonlune gore versin...

benim gibi bir durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenenler var mı acaba....????

merhaba benim adete 3-4 gün kala hafif kahverengi lekelenmem oldu bir kaç gün sürdü ama miktarı çok çok azdı sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim umarım gönlüne göre olurr

kızlar ben kan testi yaptırdım gebe değilmişim ama 4gün önce sözde adet oldum ama hiç doğru dürüst kan gelmedi hep koyu kahve siyaha yakın ve sanki damarlı gibi hiç ped kullanmadım normaldede çok adet olan biri değilim ama test negatif çktı kasıklarımda çok ağrıyo sürekli başım ağrıyo yarında klomene başlıycam acaba hamilemiyim diye şüpheleniyorum ama böyle bir ihtimal yoktur demi kafam allak bullak

kızlar ben kan testi yaptırdım gebe değilmişim ama 4gün önce sözde adet oldum ama hiç doğru dürüst kan gelmedi hep koyu kahve siyaha yakın ve sanki damarlı gibi hiç ped kullanmadım normaldede çok adet olan biri değilim ama test negatif çktı kasıklarımda çok ağrıyo sürekli başım ağrıyo yarında klomene başlıycam acaba hamilemiyim diye şüpheleniyorum ama böyle bir ihtimal yoktur demi kafam allak bullak
Kan'da çıkmadıysa değilsindir.

Back