Adet ve kanama

Pnr_25

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
215
77
28
23
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ilk defa başıma böyle birsey geliyor adetim bittikten sonra temizlendim 1 gün sonra sabah tekrar kanamam oldu ilk 3 4 gün kahverengi akıntı oldu şuan da adet kanı gibi devam ediyor adetimin miktarı ve günü az oldu onun için mi acaba şuan devam ediyor düzgün olmadığım için? Sinirlerim bozuldu hiç böyle olmazdı kafama çok takıyorum

Devam ederse doktora görün

Evlimisiniz?

Yeni evlimisiniz bilmiyorum ama yeni evlenenlerde genellikle oluyor benimde başıma gelmişti çünkü önceki adetten kalanlar

Yeni evlimisiniz bilmiyorum ama yeni evlenenlerde genellikle oluyor benimde başıma gelmişti çünkü önceki adetten kalanlar
Bu ay tam 2 yıl oldu evleneli canım ilk defa oldu onun için tedirginim inanın gün içindeki enerjimi alıp götürüyor biraz beni bilgilendirirmsnz lütfen

Bu ay tam 2 yıl oldu evleneli canım ilk defa oldu onun için tedirginim inanın gün içindeki enerjimi alıp götürüyor biraz beni bilgilendirirmsnz lütfen
Benimde oldu doktora sordum bu durumlar normal demistibir önceki ay kalan adet kanı demişti ,ama hamilelik belirtisi de olabiliyor demişti test vermiştik negatif çıkmıştı sonuç bı doktora gitseniz daha iyi olur

Benimde oldu doktora sordum bu durumlar normal demistibir önceki ay kalan adet kanı demişti ,ama hamilelik belirtisi de olabiliyor demişti test vermiştik negatif çıkmıştı sonuç bı doktora gitseniz daha iyi olur
Anladım çok teşekkür ederim ilk defa olunca korktum normalde adetim biterdi yıkanırdm o kadar tekrar böyle leke olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…