- 11 Temmuz 2022
- 170
- 47
- 13
- 26
- Konu Sahibi ruyamsi9288
merhaba kızlar benim sorum şu bu konuda bilgilenmek istiyorum hamilelik ve regl belirtileri arasında akıntı fark ediyor mu? Siz bir değişiklik farkettiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde ilk günü gün ağrılı geçerdi regl zamanım ama hamile kaldığım ay öyle bir ağrı olmamıştı sadce yürüdükçe kasıklarımda batma tarzı olmuştu bide sarımsı akıntı olmuştu normalde akıntı rengi hep beyazdırmerhaba kızlar benim sorum şu bu konuda bilgilenmek istiyorum hamilelik ve regl belirtileri arasında akıntı fark ediyor mu? Siz bir değişiklik farkettiniz mi
Hiçbir farkı yoktu benimmerhaba kızlar benim sorum şu bu konuda bilgilenmek istiyorum hamilelik ve regl belirtileri arasında akıntı fark ediyor mu? Siz bir değişiklik farkettiniz mi
Adetime ortalama 5-6 gün var göğüs ağrım dışında sadece şişkinliğim var bu akşamda sümüksü yapışkan beyaz bir akıntım geldi belirtiler için erken ama ben öyle çok akıntımın şekline rengine bundan önce dikkat etmiyordum bu ay korunmasız yaşadığım için dikkat ettimBende sadece şeffaf kokusuz su gibi bir akıntı vardı 2 gün kala başladı , elime herhangi bir şey aldığımda(kaldırma hareketinde) kasıklarımda batma oluyordu. Göğüs şişkinliği, bel ağrısı vs hepsi regl olacakmışım gibiydi.
Herkeste belirtiler farklı olabilir, 2 3gün daha bekleyip sağlık ocağında bir kan testi verip hızlıca öğrenebilirsin. Çok stres yapma, inşallah güzel sonuçlar alırsınAdetime ortalama 5-6 gün var göğüs ağrım dışında sadece şişkinliğim var bu akşamda sümüksü yapışkan beyaz bir akıntım geldi belirtiler için erken ama ben öyle çok akıntımın şekline rengine bundan önce dikkat etmiyordum bu ay korunmasız yaşadığım için dikkat ettim
Teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHerkeste belirtiler farklı olabilir, 2 3gün daha bekleyip sağlık ocağında bir kan testi verip hızlıca öğrenebilirsin. Çok stres yapma, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Geçen sene hamile kaldigim ay hic akintim olmamıştı 36.ci günde lekelenme yasamistim ara kanama sanmistim 46.ci gundede bembeyaz sulu akinti gelmisti adet oldum sanmistim ertesi gün test yaptigimda gebe oldugumu öğrenmiştim ne kasik agrisi hissettim nede gogus ağrısı sadece karnim agriyordu geç döllenme olmuştu o yüzdende geç öğrenmiştimmerhaba kızlar benim sorum şu bu konuda bilgilenmek istiyorum hamilelik ve regl belirtileri arasında akıntı fark ediyor mu? Siz bir değişiklik farkettiniz mi
Benim hiç bir fark yoktu adet olcam sandım hamile olduğumu öğrendim hatta adet olacağıma okdr emindim ki 6 gün bekledim olcam diye hatta hep merak ederdim adet belirtisi yaşayıp hamile olan varmı diyemerhaba kızlar benim sorum şu bu konuda bilgilenmek istiyorum hamilelik ve regl belirtileri arasında akıntı fark ediyor mu? Siz bir değişiklik farkettiniz mi
Ya benim adetime 5 gün var dün akşam bir beyaz akıntı gördüm üstte dediğim gibi dikkat etmiyordum akıntımın şekline haline. kasık ağrım çok az hissettirmeye başladı onun dışında hiçbir leyim yok akıntı farklılığı oluyor mu onu merak ettim benBenim hiç bir fark yoktu adet olcam sandım hamile olduğumu öğrendim hatta adet olacağıma okdr emindim ki 6 gün bekledim olcam diye hatta hep merak ederdim adet belirtisi yaşayıp hamile olan varmı diye
Bende alıntı farkı da olmadı adet öncesi benim hep Su gibi akıntım olurdu o yüzden dedim adet olcam kesin ama hamile olduğum da da aynı akıntı oldu Su gibi.ya bence herkesin farklı oluo bı tane kaybım var ilk gebeligimdi mesala oda çok değişikti her belirti vardı ondaYa benim adetime 5 gün var dün akşam bir beyaz akıntı gördüm üstte dediğim gibi dikkat etmiyordum akıntımın şekline haline. kasık ağrım çok az hissettirmeye başladı onun dışında hiçbir leyim yok akıntı farklılığı oluyor mu onu merak ettim ben
yani işte herkeste farklılık gösteriyor ama çoğu su gibiydi şeffaf ve çok fazla akıntım geliyor demişti. Sağol canım çok, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk kaybın için çok üzüldümBende alıntı farkı da olmadı adet öncesi benim hep Su gibi akıntım olurdu o yüzden dedim adet olcam kesin ama hamile olduğum da da aynı akıntı oldu Su gibi.ya bence herkesin farklı oluo bı tane kaybım var ilk gebeligimdi mesala oda çok değişikti her belirti vardı onda
Allah razı olsun amin canım benim.rabbim tez vakitte nasıp etsin inşallah istiyen herkesseyani işte herkeste farklılık gösteriyor ama çoğu su gibiydi şeffaf ve çok fazla akıntım geliyor demişti. Sağol canım çok, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk kaybın için çok üzüldüm