Adet ve apranax ford

cemrek3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
5
0
36
İzmir
mrb öncelikle
ben 21 yaşında bir kızım
geçen ayın 27 sınde adet gördüm ve tam 1 hafta sürdü. bu ayın 27 sınde sıddetlı karın agrım vardı . aksamına erkek arkadaşımla görüşeceğim için hastalanmak ıstemedım. agrı kesici keser diye ilaç kullandım. fakat kesilmedi ama 2-3 saat sürdü kanamam . kanama devam ederken bi agrı kesici daha ictim sonra durdu. gece boyuncu hıc gelmedı . sabahına erkek arkadasm ustmdeyken kanama oldu cok korktuk ama hiçbirşey yaşamadık. o gunden sonra bir daha adetim gelmedi. 1 hafta sürüyordu normalde fakat bu ay sadece toplasan 2 gun geldı ne yapmalıyım ...

Son düzenleme:
canım ne sormak istemişsin anlamadım hani ağrı kesici içtiğim içinmi adetim kısa sürdümü diyorsun yoksa erkek arkadaşınla ilgili kısmı detaylı anlattığın için farklı birşeymi sormak istiyorsun bir korkunmu var onu anlayamadım

apranax benim adetimi kesermi diye soruyorum bide erkek arkadasımla oldugum ıcın kızlıgıma zarar gelmısmıdır ondan korkuyorum

Ben adet dönemimde ağrı kesici olarak apranax içiyorum keseceğini sanmam o nedenle bende olmadı erkek arkadaşınlada hiç birşey yaşamadıysan birşey olması imkansız gelen kanamayı ona bağlama içeride biriken adet kanıdır

teşekkür ederim. tam birşey yaşamadık zorlama olmadı belki cok cok az bı kısmı belki gırmstr ama suphelendk o yuzden doktora gıtmelımıyız ? birde 2 hap içtiğim için kesme olasılıgı varmı cunku 2 gun bıle surmedı hastalıgım ((...

Son düzenleme:
Apranax adeti kesmez ki ağrıyı keser. Benim çok ağrım olmuyor adet dönemimdeyken ama arada bel ağrılarım oluyor ondada ağrı kesici kullanmıyorum. Çünkü bi doktor ağrı kesici kanı sulandırır daha çok kan gelir demişti o gün bugün adetliyken ağrı kesici almam.

çok teşekkür ederim ama sadece 2 gün adet geldiği için doktora gidicem. çok sağolun

Yaptığınız şeyden emin değilsiniz daha belkilerle bu iş yürümez.
Kaygılarınız varsa yaşamayacaksınız, yaşayacaksanız da kale acaba mı diye sormayacaksınız.
İlaç düzeni bozabilir kişiye, bünyeye göre değişir.
Benimde o dönemlerde şiddetli baş ağrılarım olur bazen dayanamam ağrı kesici alırım o zaman olağan düzeninin dışında seyreder
O dönemlerde gerekmedikçe ilaç kullanılmaması taraftarıyım hele ki korkulu yaşanacak bir cinsellik için hiç gerek yok
.

yanlış biliyosun arkadaşım ben spiral taktırdım dr um adetin fazlalaşacağını söyledi çoğalırsada apranax adetimi azaltacağını söyledi
her ağrı kesici kan sulandırmak ilaç içerikleri değişiktir.

Apranax'ın adet üzerinde hiçbir etkisi yok. Yani ben senelerdir kullanıyorum ne kestiğini gördüm ne de arttırdığını. Herhangi bir etkisi olsa prospektüsünde yazar zaten. Öyle bir şey de yazmadığına göre korkulacak bir şey yok. Sadece mideye zarar veren bir ilaçtır apranax. Ayrıca hijyen açısından adetliyken ilişkiye girmeyin derim naçizane önerim.

Benim mide rahatsızlığım ver ve doktor bana apranax ve majeziki yasakladı. Özellilkle adet ağrıları için minoset plus iç dedi (ağrıyı hemen kesmiyor) adet olduğumda içersem mide kanaması geçirebilirmişim çok etkili ilaçlarmış.

Apranax kişinin bünyesine göre değişebilir. Bazılarında sulandırır ve çoğaltırken bazılarında kesilebilir.Sen 2 tane içmişsin kanımca adetini kesmiş. Ve ilişki esnasında gelen kan adet kanı bence

Adet tarihini bildiğinde ve o gün adet olmak istemiyorsan geçiktirici içebilirsin. Çoğu bayan kullanıyor. Bende kullandım. İlaçı bıraktıktan sonra normali 3-4 gün sonra en fazla 10 gün içinde adet oluyorsun.(Ben 10. gün oldum.)

Ama bu durumlarda biz burdan ne yazarsak yazalım tatmin olmayacaksın onun için doktora gitmen.

aparanax fort hakkında detaylı bilgi almadan bu ilacı kullanmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim ağrı kesiciler adeti keser benim cok ağrılı olur bazen dayanamsz icerim ve adetim azalır mesela gecen ay iki tane ust üste ictim dayanamadım kanim tamamen kesildi lekelenme tarzı gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…