• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet üzerine gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

irmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
15
7
86
32
IMG_9561.JPG
Merhabalar hanımlar basımdan geceni anlatayım adet oldum ve bitti ama diğer adetlerimden farklıydı. Düzenli gelmedi bi geldi bi gelmedi. Bugünde vücudumda ki değişiklikleri farkeden arkadaş ısrarıyla test yaptık ikincisi silik çıktı. Sizce gebelik varmı

Son düzenleme:
Merhabalar hanımlar basımdan geceni anlatayım adet oldum ve bitti ama diğer adetlerimden farklıydı. Düzenli gelmedi bi geldi bi gelmedi. Bugünde vücudumda ki değişiklikleri farkeden arkadaş ısrarıyla test yaptık ikincisi silik çıktı. Sizce gebelik varmı
Yerleşme kanaması olmuşsun hamilesin allahın izniyle

Hayırlısı olsun canım adet geldiğinde nasıldı ve bittiğinde ne gibi değişiklikler vardı benim de ara ara kasıklarım bakıyordum geçen ay 6 Gün geçikti bu ay da 2 Gün geçikti kahverengi geldi 2.gün bitti gibi sonra yine geldi bugün bitti ama başım dönüyor belim daha hala ağrıyor halsizim cevabını bekliyorum

Eki Görüntüle 1995083 Merhabalar hanımlar basımdan geceni anlatayım adet oldum ve bitti ama diğer adetlerimden farklıydı. Düzenli gelmedi bi geldi bi gelmedi. Bugünde vücudumda ki değişiklikleri farkeden arkadaş ısrarıyla test yaptık ikincisi silik çıktı. Sizce gebelik varmı
Tam olarak öğrenmek için kan testi yaptirmalisin . Benim gebelik testlerimde de ikinci çizgi muhakkak silik olurdu ve anlattığın şekilde regl olurdum.
Umarım bebeği istiyorsundur?

aslında bende daha var mı yok mu bilmiyorum ‍♀️ doktora gitmedim henüz. Benimde iki gün gecikmeli gelmişti renk normal ama yoğunluk farklıydı diğerlerinden. Az az geliyordu. Normalde de adet öncesi şişkinlik olurken bu defa sonunda şişti vücudum. O şişliğe bakarak yaptık biz testi. Sadece ara ara bulantı oluyor o kadar

İstemem mi hem de nasıl istiyorum. Beni şüphelendiren şöyle bi durum var ki pko var bende Perşembe günü doktora gidicem. İkinci kez test yapmadım zaten bekliyorum kan testi için. İnşallah vardır. :KK16:

Inşallah hamilesindir bizede haber verirsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Back