• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet te bozukluk ve gebelik

esmer1234

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... Benim blu dönemimden beri adet dönemlerimde bozukluk var 6 ay görmedigim bile oldu ve ufak ufak kistler vardı. doktora gittgimizde 18 e kadar düzelir düzelmezse geri gel demişti. Ve erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık ama bu birleşme olmadı ve genital bölgeme boşalma gibi bir soz konusuda olmadı aynı zamandada bakireyim. Son adetimden 1.5 ay geçti ama içimde bi kuşku oluştu. Öss sınavına girdim.Bununda stresi vardı. Sizce bu dönemde gebelik söz konusu olabilirmi.Adet dönemim rayına hiç oturmadı.Yarın test yapıcam sadece korku geldi içime birden teşekkürler.

aranızda nasıl bir durum oluştu bilmiyorum ama hamilelik oluşması için sperm ve yumurtanın birleşmesi gerekir ki bu durumda okadar kolay değil. hamile değilsindir muhtemeln ama korkuyorsun madem neden böyle durumlara meydan veriyorsun ki? eğer yaşıyorsanda hamile kalmayıda göze alacaksınn:20::20::20:

Back