Merhaba bayanlar. Ben lise bir öğrencisiyim ve bizim okulda bir şey var. Cuma günleri serbest kıyafet günü.
Normalde forma var ama çok giyilmiyor yani siyah kot ve siyah tişört giyebiliyorsunuz onun dışında ki günler.
Ben bugun adet oldum. Ve genel olarak adeti problem eden biriyim. Daha önce hiç arkama geçmedi ama geçer diye korkuyorum adetim her an olabilir diye yaklaştığı anda kıyafetlerimi de kısıtlıyorum ve kısa tişörtler giyebilecekken daha uzun siyah tişörtleri tercih ediyorum.
Adetim 7 gun sürüyor (işkence gibi) çoğu zaman karnım ağrır . Karnım ağrıdıgında annemlerden beni okuldan almasını isterdim. 2. Günlerimde çok gelir diye okula gitmemeyi isterdim. Hatta bu yıl hiç sınav haftasına denk gelmedi çok şükür ama sınav haftasına denk gelirse diye bir korkum bile var.
Kısacası hareketlerim bile ağırlaşıyor şişiyorum kısıtlanmış gibi hissediyorum.
Şimdi başta verdiğim bilgiyle konumu bağlıyayım.
liseli olduğum için çoğunuz anlarsınız hobilerimin belki de en büyüğü moda ve giyinmek :)
Sizce adet günlerimde mavi kot felan giyebilirmiyim? Adet günlerimde bana tavsiyeleriniz nelerdir kendimi rahat hissetmem için? Hiç yerimden kalkmamalımıyım?
Yoksa takmamalımıyım?
Okudugunuz içn sağolun :)