Adet tarihine göre ultrasonda bebek 2 hafta geriden geliyor

Svd7256

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
52
15
3
28
Normalde adet tarihime göre 8 haftalık olması gereken bebeğim 5+6 haftalık gözüküyor keseyi ve bebeği gördük kalp atışı için 2 hafta sonra geleceğimi bununda normal olduğunu söyledi endiselenmenede gerek yok kanaman olmadığı sürece dedi. Ve bende kahverengi akıntı oldu tekrardan gittim doktora muanede iyi dediği bebeğim için lekelenme olduktan sonra büyük ihtimal düşük olcagini ve bu duruma kendimi hazirlamami söyledi bide progestan ilaç yazdı. Çok olumsuz konuştu haftaya başka doktora gidicem. başına böyle bişey gelipte bebeğinin kalbini duyan var mı

Ben 8. haftada pembe kanama. 11. haftada su gibi kanama yaşadım. bacaklarımdan aktı. Bebeğim Benimle 32. haftam bitti. Doktorum hiç böyle konuşmadı. Sağlıklı gebelikse seninle kalacaktır dedi her zaman.

Ben 8. haftada pembe kanama. 11. haftada su gibi kanama yaşadım. bacaklarımdan aktı. Bebeğim Benimle 32. haftam bitti. Doktorum hiç böyle konuşmadı. Sağlıklı gebelikse seninle kalacaktır dedi her zaman.
Doktorunuz size güzel konuşmuş ben ilk kez bu doktora muane oldum ilk devlete gitmiştim orda kese gözükmüştü sadece ama özele gitmeni tavsiye ediyorum burası virüs hastanesi dedi bende bugün özele gittim çok olumsuz konuştu kahvrengi leke var diye büyük ihtimal sağlıksız gebelik düşücek dedi hiç olumlu konuşmadı zaten daha da oraya gitmem başka özele gidicem kafamı karıştıran adet tarihime göre 8 haftalık olması gerekiyor ama 5+6 çok üzgünüm

Geç döllenme olabilir. Bekleyip gör. Bebeğin sağlıklı ise seninle kalacaktır. İnş. Kanama ile düşse benim bebeğim düşerdi. Kaybettiğim kanın haddi hesabı yok. Bu durum moral olsun sana.:)

Geç döllenme olabilir. Bekleyip gör. Bebeğin sağlıklı ise seninle kalacaktır. İnş. Kanama ile düşse benim bebeğim düşerdi. Kaybettiğim kanın haddi hesabı yok. Bu durum moral olsun sana.:)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için biraz olsa moralim yerine geldi

Ne olur moral verin kanamam asla durmuyor kanamama alanı görünüyor ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…