adet tarihim 07 04 2008 ne olur dua edin arkadaslar..meleğimin haberini alayım.

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
35
Ya arkaskar ne kadar zormuş şu beklemek ömrümden ömür gidiyo.ama ben çok umutsuzum adet olacağımın belirtileri var mesela göğüslerim çok acıyo elleyemiyorum ya ...1 hafta oldu ne zaman belli olur adet tarihim 07 04 2008 artık dr un o güzel kelimeyi demesini istiyom hamilesiniz diye .bende artık hamileler gibi karınlarını gere gere dolaşan o kadınların önünden geçmek istiyom bende artık "şu gelinin bebeği yok geleli 3 sene oldu bak bizimkinin var diyen teyzlere bende hamileleğim demek istiyom"ben artık elimi karnıma koyup meleğim gelmeni çok istiyorum demek istiyom"ben artık baskalarının hamilellik haberlerini almak istemiyom kendi haberlerimi vermek istiyom"
BEN ARTIK SEVİNÇ GÖZYAŞIMI AKITMAK İSTİYOM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR NE OLUR._:emir_bebek:senağlama:

canım yaa şu söylediklerini bende yaşıyorum ve benim gibi birçok kişi daha allahım inşallah mutlulukla sonuçlanır meleğine kavuşursun bizimle paylaşırsın kendini dinleme herkeste belirti farklı oluyo sadece dua et allah yar ve yardımcın olsun

Ya arkaskar ne kadar zormuş şu beklemek ömrümden ömür gidiyo.ama ben çok umutsuzum adet olacağımın belirtileri var mesela göğüslerim çok acıyo elleyemiyorum ya ...1 hafta oldu ne zaman belli olur adet tarihim 07 04 2008 artık dr un o güzel kelimeyi demesini istiyom hamilesiniz diye .bende artık hamileler gibi karınlarını gere gere dolaşan o kadınların önünden geçmek istiyom bende artık "şu gelinin bebeği yok geleli 3 sene oldu bak bizimkinin var diyen teyzlere bende hamileleğim demek istiyom"ben artık elimi karnıma koyup meleğim gelmeni çok istiyorum demek istiyom"ben artık baskalarının hamilellik haberlerini almak istemiyom kendi haberlerimi vermek istiyom"
BEN ARTIK SEVİNÇ GÖZYAŞIMI AKITMAK İSTİYOM NE OLUR ALLAHIM NE OLUR NE OLUR._:emir_bebek:senağlama:

canım hemşerim bende 3 yıldır o günleri bekliyorum Allaha çok şükür ki geçen c.tesi pozitif sonucu aldım benimde göğüslerim çok acıyordu ama ben tedavi gördüm ilaçlarda yapıyor böyle inşallah sen ve bekleyen bütün arkadaşlarda bu güzel habari alırsın canım eğer sen tedavi görmediyse adetine 2 gün kala kan testinden alabilirsin doğru sonucu bol şanslar.:nazar:

yetmezmi bu belirtiler olabiliyor o yüzden anlam vermeye çalışma inşallah güzel haberlerini duyacağız burdan yıpratma kendini

bi anne olarak dualarim sizinle.bütün yüregimle oglumu her sevdigimde allahim noolur olmayanlara da ver onlar da yasasin diyorum.bu yasanilasi güzelliğe en kısa zamanda ulaşmaniz dilegi ile...allahim ikiz ikiz verir insallah.:emir_bebek::nazar:

3 senedir bebeiş bekleyen biri olarak
en içten duygularımla bebek haberini
iz<lere vermeni diliyorum canımmm...

CANIM İNŞALLAH BÜTÜN GÖNLÜNDE OLAN İSTEKLERİN HAYIRLI İSE ÇOK ÇABUK GERÇEKLEŞİR BÜTÜN DUALARIM SENİN İÇİN SENDE BİZLER DUA ET Kİ HEP BERABER HAMİLE OLALIM GÖBİŞ ŞİŞİRME YARIŞI YAPALIM:teselli:

inşaallah allahım cümlemıze hayırlı saglıklı uzun ömurlu evlatlar verır en yakın zamanda aminnn :emir_bebek: senağlama

İnşallah mutlulukla sonuçlanır canım Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
canım
o heyacanlı bekleyiş içerdesin galiba ilk aşılamanı oldun.Umarım güzel haberler alır bizede veririsin.
Şimdi ağrı -şişkinlikler normal bu tam bir belirti değil.Anladığım kadarıyla içinde büyük duygu selleri akıyor kimi zaman umutsuz ,kimi zaman heyacanlı ,seviçli ,hüzünlü başkalarına öfkeli........ daha aşılama olalaı 15 gün olmadı herhalde .
kendini fazla dinlemeden sadece sabırlı olmanı ,düşüncelerini farklı yerkere yönlendirmeni tavsiye ediyorum .5 yıldır bir bebek arayışında olan ben insanların imalı ,fitneli , hasetli sözlerini ve düşünen
o insanları ALLAHA havele ediyorum.İçlerindeki fitne onları yesin.
İyi niyetli olan insan sormaz ,sorarsa bile o kadar yumşak olur ki onuda anlaya biliriz.
Bizlerde senin yaşadığın durumdayız,iyiyki varsınız ki paylaşıp rahatlıyoruz.
Sonunda inşallah başaracağız...zamanımız gelince.....

üzülme canım benim allah elbet sanada bir gün evlat sevgisini tattırır sen millete bakma canım bizim milletimizin coğu bu sekilde duyarsız ve cahildir

canim rabbim insallah istedigini verir bende 3 senedir ayni duygular icerisindeyimm RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN CANIM RABBIM SANA IKIZ BEBEKLER NASIP ETSIN INSALLAHHHHHHHHHHHHHHH

Günaydin Dün Akşam 6 Da 3.aşilamami Yaptirdim.ilk Ikisi Maalesef Tutmamişti.3,5 Yildir Uğraşiyorum.inşallah Bu Defa Olur.yoksa Tüp Bebek.allah'im Hepimizin Yardimcisi Olsun.bu Aşilamada Gonal F Iğne Kullandim.3 Yumurtam Oluştu.bakalim Sonuç Ne Olacak.ayin 16 Sina Kadar çatlamazsam Iyidir.

canım arkadaşlarım ben kendim için ne kadar istiyorsam sizin için de o kadar istiyorum.rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin

X