• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihi değişikliği normal mi? Bakar mısınız lütfen ? :(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Kızlar selam, Ben normalde 31. gün hastalanıyorum.
Fakat geçen ay 27.günde hastalandım.
SANIRIm bu ayda öyle olacak yarın 27.gün. Göğüslerimin acısından anladım.
Normal mi yani ? Tarih mi değiştiriyorum ki ?
Ve bir şey sormak isterim. Benim ilk açık kahve ,koyu kahve arası bir lekelenme şekli oluyor.
Onu gördüğüm anı mı ilk gün saymalıyım ? Yoksa kırmızılık,pembeliği gördüğüm günü mü ?

Ve bir şey sormak isterim. Benim ilk açık kahve ,koyu kahve arası bir lekelenme şekli oluyor.
Onu gördüğüm anı mı ilk gün saymalıyım ? Yoksa kırmızılık,pembeliği gördüğüm günü mü ?

tarihlerde ufak oynamalar gayet normal.lekelenmelerin başladığı günü saymalısın

Teşekkür ederim :) Sonuçta arada 3-4 gün var yani :) Korktum bir an.

normal canım okadar ... kadın doğumcu bir arkadaşım var o söylemişti 3-4 gün gecikmeler yada erken olmalar problem değil ..

merhaba,arkadaşım.genelde 21-35 gün arası gelen adet normal sayılıyor.yani kimisi 21,kimi 25,kimi 26....ve s.günde adet görüyor.ama,son 6 aya bakarsak,adet kanaması 25,32,23,28,30 ve 35-ci günlerde gelmişse,bu adet düzensizliyidir.sizde son 2 ayda deyişmiş anladığım kadarıyla,günü deyişse bile her ay aynı günde(27.gün)gelirse,normaldir.

Back