Adet takvimi düzenli mi

Sizce adet takvimim düzenli mi? Doktor sorduğu zaman hep düzenli diyordum. Buraya baktıktan sonra gün gün hesap edenleri görünce acaba değil mi dedim.
Ben çok zayıfım reglim de çok çok az oluyor. Hormon testi yaptirmam gerekiyor mu acaba. Kadın doğuma bu sebeple hiç gitmedim

21-37 günlük adet döngüleri normal olarak kabul edilir. Adet takvimi uygulaması kullanıyor musunuz? Benim bir ay 25 günken öbür ay 32 gün olabiliyor. Adetleriniz normal, ama hormon bozukluğu olup da düzenli bi adet döngünüz yine de olabilir. Kan verip baktırabilirsiniz çok şüphelenirseniz

Yok uygulama kullanmıyorum. Sadece önceden 1-2 gün önce ya da sonra olurdu. Şimdi 6 gün 10 gün olmuş fark. Aslında normal sayılsa bile benim normalim değil sanırım. Teşekkür ederim doktora gideceğim

Mart hiç olmamışsiniz dger ay düzenli gitmiş ama
Aynısını ben de yaşamıştım. iki adetim arası tam 60 gündü, bir ayı adetsiz atlamıştım hiçbir ilaç, hastalık vs olmadan. Şubattı benimki de. Mevsim çok etkiliyor biz havanın ne kadar değiştiğini fark etmesek bile. Sonraki aylar yine aynı periyotlarda devam etti tabi doktora gitmek lazım kist de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…