• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Süresinin Normalden Uzun Sürmesi

maiesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
50
0
86
Merhaba öncelikle,
Normalde 6 gün süren adet kanamam 11 gün olmasına rağmen henüz bitmedi. İlk defa böyle birşey yaşıyorum. Normalde hep düzenliydi adetlerim. sadece 3,4 ve 5. günler yoğundu. 1 haftadan sonra günde sadece 1 kere çok az kanamam oluyor. Herhangi bir ağrı yada kötü koku yok. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Ben jinekoloji doktoruna daha önce hiç gitmedim ve gitmekten biraz çekiniyorum ama böyle devam ederse mecburen gitmek zorunda kalacağım. Bu durumda yapabileceğim bitkisel bir kür falan var mı bildiğiniz? Yardım edin kızlar psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. :5:

Son zamanlarda kullandığınız bir ilaç var ise bu sebebiyet vermiş olabilir...
Yinede bir uzmana görünmenizi tavsiye ederim.

canım bende kızken öyleydi ayda 2defa adet olurdum ve 10 günden aşağı sürmezdi artık bıkmıştım bayağı kan kaybetmiştim doktora gittim bi kaç defa 18 yaşına kadar düzelir demişti ve vitamin filan vermişti gerçekten de öyle oldu kesinlikle doktora gitmelisin en iyi o yardımcı olur sana

gittim doktora.cyclo progynova bu ilaçtan verdi ve beyazları kullanırken kanaman kesilecek dedi.dün 1 tane kullandım. bugünde 2. yi kullanacam. kanamam çok arttı.inşallah durur biran önce

Merhaba öncelikle,
Normalde 6 gün süren adet kanamam 11 gün olmasına rağmen henüz bitmedi. İlk defa böyle birşey yaşıyorum. Normalde hep düzenliydi adetlerim. sadece 3,4 ve 5. günler yoğundu. 1 haftadan sonra günde sadece 1 kere çok az kanamam oluyor. Herhangi bir ağrı yada kötü koku yok. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Ben jinekoloji doktoruna daha önce hiç gitmedim ve gitmekten biraz çekiniyorum ama böyle devam ederse mecburen gitmek zorunda kalacağım. Bu durumda yapabileceğim bitkisel bir kür falan var mı bildiğiniz? Yardım edin kızlar psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. :5:

Su an aynı durumu yasıyorum 12 gun olcak basta az geldı su an da gelıyor yne arada agrım falanda yok neden btmedı acaba? Doktora gtmeyede korkuyorum.. Sana verdgı ılacı adetlerım duzenszken vermstı bana

Back
X