Adet süresinin kısa sürmesi

Ikrasultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
10
1
1
32
Merhaba bu ayın 13 ünde adet gördüm 3 gün gecikmeli olarak fakat geldikten sonra da hiç adet görmüşüm gibi olmadı 3 gün sürdü ve normalde 6 gün sürüyor. karın ağrısı ve kasiklarimda sol kasığımda hala ağrı oluyor sırtıma ve bacaklarıma vuruyor test yaptım iki sefer negatif çıktı ama kasık ağrılarımin devam etmesi normal mi ara ara mide bulantısı birden uyku hali oluyor test yaptım 2 sinde de negatif çıktı sebebi neden olabilir

çok çok nadiren burda okuduklarıma göre geç döllenme olduğu için testlerde çıkmamış olabilir, ama 2 testte negatifse yoktur bence :/

Dimi olmuş olsa idi birinde negatif çıksa bile diğerinde pozitif sonuç verirdi. Gün içinde birden uyku hali sürekli yorgunluk birden halsizlik oluyor baş ağrısı girince dönüyor gibi oluyor başım bulantı da oluyor arada mevsim değişikliğinden kaynaklı da olabilir diyorum yorgunluk halsizlik

Benim de adetim 5 gün güzelce olurdu sonra aylarca üç iki gün olarak geçti. Muayene oldum. Yumurta rezerv azalmış ve kalitesiz yumurtalar gelişmiş. Bu sebepten süre de azalmıs. Benim altı ay bu şekilde oldu adetim ama. İki gün üç gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…