ADET SORUNU !!!!

Kansizligina baktir ondan da kaynaklı olabilir benim de 3/gün geliyor ve az geliyor haldir haldir değil.doktorum kansızlığa bağladı..

Hastalıklı kısırmsm gbi şok olup bakanlar var anlam veremiyorum içim hiç rahat değil yani ailemde de benim gibi yok hiç 3.direk kesiliyor 4.gun leke cart curt gelme falan da yok benim gibi ayni olan varmi acaba
Bende de öyle.takma kafana

Kansizligina baktir ondan da kaynaklı olabilir benim de 3/gün geliyor ve az geliyor haldir haldir değil.doktorum kansızlığa bağladı..
Kan hiç yok ya evet baktrdm ona kansizlik çıktı ilk ergenlikte olduğum adet ugun sürdü ondan sornasi hep 3gün ve az

Kızlar benim de bir derdim var ben düşük yaptım mayıs da beta hcg sıfırlandı o ay adet oldum haziran da ise tarlusal kullandım 3temmuz da adet gördüm ardından tekrar tarlusal kullandım 27 agustos da adet gördüm eylül de ise tarlusal kullandım adet olmadım 10 gün geçti adet olmadım doktor progestan 100 mg verdi bugün kullanmaya başlayalı 5 gün oldu hala adet olmadım ve kasıklarım da farklı bişe var haraketlenme gibi test yaptım kanda gebe de değilim ne olur yardım edin ya

Arkadaşlar ömrümde bir defa adet gördüm. şuanda ise ilaçla adet görüyorum. 6 aylık evliyim. ilk akşamdan beri anne olmayi cok istiyorm. Eşim de çok istiyor. Fsh sim cok yuksek çıktı. bu durumda olup bir kür kullanan var mı.

Kaç çıktı fsh degeriniz testere dışlı aslan pençesi içiyorum ben

Polikistik over var bnde kzlar 10 gun adetim geckti yine hamile miyim demicem cunku hep ayni oluyor ama hastaliktan dolayi gecikiyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…