ADET SORUNU !!!!

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
30
Mrb kızlar bi derdim var daha doğrusu aklıma takılan bi soru daha 2aylik evliyim normalde bekarken reglim 31gunde 3gun sürüyodu evlendigimden beri 28gunde 3gun oluyor gunde 1pet doldurcak sekilde az oluyorum cevrem hep fokur fokur oluyo en az 5 6 gün benimki normal mi kızlar ilk iki gun normal 3.gun bitiyo ilk gün saat kaçta olduysam direk bitiyor 3.gun kışn ve yazn 5gun oynama yapıyo 3gun normL mi bekRken agrm falan olmuyordu yumurtlama gunu regli günü olsun ama 2aydir ağrı var özelikle yumrtlam doneminde sknti var diye korkuyorim cevremdekiler hep 5 6gun yoğun oldunu soyleyince tedirgin oluyorumm içimi rahatlatin lütfen

Ama çok yoğun değil 3.gun direk bitiyor ilk gün saat kaçta olduysam çevremde herkez şaşırıyor yani 3gunu duyunca az oldunu sorun varmış gibi bakiyolar rahatsiz edici yoğunluğu hiç yok düzenli yani evlendim evleneli 28 gunde oluyo bekarken zardandir dediler kzlk zarı kalin olduğu için falan dediler

Dinimiz de hayz hali o sekil 3 ile 10 ama mesela Şafii mezhebinde 15 gün olabilir.cevrendekilere aldırış etme sen yanii bi sorun yok... illa herkesten oluk oluk kan geLicek diye birşey yok.

Dinimiz de hayz hali o sekil 3 ile 10 ama mesela Şafii mezhebinde 15 gün olabilir.cevrendekilere aldırış etme sen yanii bi sorun yok... illa herkesten oluk oluk kan geLicek diye birşey yok.

Nasıl yani adetin süreceği günü mezhep mi belirliyomuş muş?? Bi bunu duymamıştim burada,ne desem bilemedim

Hastalıklı kısırmsm gbi şok olup bakanlar var anlam veremiyorum içim hiç rahat değil yani ailemde de benim gibi yok hiç 3.direk kesiliyor 4.gun leke cart curt gelme falan da yok benim gibi ayni olan varmi acaba

Hastalıklı kısırmsm gbi şok olup bakanlar var anlam veremiyorum içim hiç rahat değil yani ailemde de benim gibi yok hiç 3.direk kesiliyor 4.gun leke cart curt gelme falan da yok benim gibi ayni olan varmi acaba
İçin rahat değilse bi Dr a görün o zman

Benim de günler değişiyor bazen. O ayki içtiğim ilaçlar yada üzüldüğüm, stres yaptığım şeylere göre değişebiliyor. Bu gayet normal. Bir de sana bir tavsiye, regldan bir gün önce sex yapmak çok rahatlatıyor. Tüm kanallarım açılmış gibi daha rahat regl oluyorum

bakarlar canim
bazi kadinlar göl gibi benim cok işlek tarzi seyler soyleyip kendilerini bununla bile ustun gorebiliuorlar sen kimseye boyke seylerden bahsetme ve icinin rahatlamasi icin kadin dogumcuya git..en guzel o icini rahatlatir

Kızlar zaten ilk ergenlikte olduğum 1kerr 7gun sürdü sonrasi hep 3gun oldu bekarken gittim bi ara kızlık zarnn kalin ve yüksekte olduğu için dediler evleneli 2 ay oldu daha aynı hormon cart curt testleride yapılmış ti ama normal çıktı herşey hayırlısı artık bebek düşünüyoruz yumurtlama doneminde iliskiye girdik korunmasiz adetime 2gun var bakalim nolcakkk

Ayy bunu gecen ayy denedim adetime 2 3gun vardi sabah heryer kandi ama bana daha azmis gbi geliyor kaynanam falan çok şaşırıyor saçma değilmi herkez birmi ailende varmı falan dedi 3gun goren .s

bakarlar canim
bazi kadinlar göl gibi benim cok işlek tarzi seyler soyleyip kendilerini bununla bile ustun gorebiliuorlar sen kimseye boyke seylerden bahsetme ve icinin rahatlamasi icin kadin dogumcuya git..en guzel o icini rahatlatir
Gittim canım bekarken ama bilmiyorum geçen mantar yüzünden mecburi gittim iznim yok bakalım bu ay nasıl olcak yada bebis olcak mi

Ayy bunu gecen ayy denedim adetime 2 3gun vardi sabah heryer kandi ama bana daha azmis gbi geliyor kaynanam falan çok şaşırıyor saçma değilmi herkez birmi ailende varmı falan dedi 3gun goren .s
Benim 15gün sürdüğü olmuştu. Doktora gitmiştim durdursun diye hap vermişti. Bazen de 3gün olduğu olur. Yapacak birşey yok. İçin rahat etsin diye görün doktora istersen.

Benim de bu ay adetim az az uzun sürdü kesilir gibi oldu tekrar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…