- 11 Ağustos 2016
- 154
- 40
- 28
- 30
- Konu Sahibi BirmevzumVar
-
Dinimiz de hayz hali o sekil 3 ile 10 ama mesela Şafii mezhebinde 15 gün olabilir.cevrendekilere aldırış etme sen yanii bi sorun yok... illa herkesten oluk oluk kan geLicek diye birşey yok.Ama çok yoğun değil 3.gun direk bitiyor ilk gün saat kaçta olduysam çevremde herkez şaşırıyor yani 3gunu duyunca az oldunu sorun varmış gibi bakiyolarrahatsiz edici yoğunluğu hiç yok düzenli yani evlendim evleneli 28 gunde oluyo bekarken zardandir dediler kzlk zarı kalin olduğu için falan dediler
Dinimiz de hayz hali o sekil 3 ile 10 ama mesela Şafii mezhebinde 15 gün olabilir.cevrendekilere aldırış etme sen yanii bi sorun yok... illa herkesten oluk oluk kan geLicek diye birşey yok.
Evet sasilacak ne var bunda anlamadım..Nasıl yani adetin süreceği günü mezhep mi belirliyomuş muş?? Bi bunu duymamıştim burada,ne desem bilemedim
İçin rahat değilse bi Dr a görün o zmanHastalıklı kısırmsm gbi şok olup bakanlar var anlam veremiyorum içim hiç rahat değil yani ailemde de benim gibi yok hiç 3.direk kesiliyor 4.gun leke cart curt gelme falan da yok benim gibi ayni olan varmi acaba
Evet sasilacak ne var bunda anlamadım..
Araştırda konuş derim offf şu herseyi bilen halleriniz yok mu..Şaşılacak ne olduğunu anlamadıysan neden şaşırdığımı anlatmama da pek gerek kalmadı çünkü bu sana çok karmaşık gelebilir..
bakarlar canimHastalıklı kısırmsm gbi şok olup bakanlar var anlam veremiyorum içim hiç rahat değil yani ailemde de benim gibi yok hiç 3.direk kesiliyor 4.gun leke cart curt gelme falan da yok benim gibi ayni olan varmi acaba
Ayy bunu gecen ayy denedim adetime 2 3gun vardi sabah heryer kandi ama bana daha azmis gbi geliyor kaynanam falan çok şaşırıyor saçma değilmi herkez birmi ailende varmı falan dedi 3gun goren .sBenim de günler değişiyor bazen. O ayki içtiğim ilaçlar yada üzüldüğüm, stres yaptığım şeylere göre değişebiliyor. Bu gayet normal. Bir de sana bir tavsiye, regldan bir gün önce sex yapmak çok rahatlatıyor. Tüm kanallarım açılmış gibi daha rahat regl oluyorum
Gittim canım bekarken ama bilmiyorum geçen mantar yüzünden mecburi gittim iznim yok bakalım bu ay nasıl olcak yada bebis olcak mibakarlar canim
bazi kadinlar göl gibi benim cok işlek tarzi seyler soyleyip kendilerini bununla bile ustun gorebiliuorlar sen kimseye boyke seylerden bahsetme ve icinin rahatlamasi icin kadin dogumcuya git..en guzel o icini rahatlatir
Araştırda konuş derim offf şu herseyi bilen halleriniz yok mu..
Benim 15gün sürdüğü olmuştu. Doktora gitmiştim durdursun diye hap vermişti. Bazen de 3gün olduğu olur. Yapacak birşey yok. İçin rahat etsin diye görün doktora istersen.Ayy bunu gecen ayy denedim adetime 2 3gun vardi sabah heryer kandi ama bana daha azmis gbi geliyor kaynanam falan çok şaşırıyor saçma değilmi herkez birmi ailende varmı falan dedi 3gun goren .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?