How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adet Sorunu

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Bir ay öncesine kadar her ay düzenli bir şekilde 7 gün boyunca sürerdi adetim.
Ama geçen ay neden bilmiyorum 5 günde bitti ve bu 5 gün içerisinde az az geldi hep.
Normalde çok yoğun gelirdi gün içerisinde sürekli wc'e çıkardım ve sayısız ped kullanırdım.
Dün yeniden adet oldum.
Ve yine az az geliyor.
Kendi kendime stres mi yaptım acaba da böyle oldu diye düşünmekten çatlayacağım.
Birde kendimi uzun süredir çok şiş hissediyorum.
Bu nedenle de çok hararet basıyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum...

ya bnmde tam tersi oldu 7 gün adet olurken 12 gün fln oldum ve hep leke şeklindeydi...ama kpss stresi vardı üzerimde..doktora gittim kan tahlili yaptılar,prolaktin denilen bi hormon var o yüksek çıktı bende...adet düzensizliğinin önemli sebeplerinden bi tanesi..yani öbür ayda aynı olursanız gidin doktora tahlilde belli olur....

ya bnmde tam tersi oldu 7 gün adet olurken 12 gün fln oldum ve hep leke şeklindeydi...ama kpss stresi vardı üzerimde..doktora gittim kan tahlili yaptılar,prolaktin denilen bi hormon var o yüksek çıktı bende...adet düzensizliğinin önemli sebeplerinden bi tanesi..yani öbür ayda aynı olursanız gidin doktora tahlilde belli olur....

12 gün mü şaşırdım açıkcası genelde stresten dolayı hep az gelir diye biliyordum.
Şindi nasılsınız peki hala çok mu geliyor?
Öyle yapacağım bu ay geçsin bir sonraki ay da aynı şekilde olursa doktora gideceğim.
Ama bu durumun ben de yarattığı şişliği ne siz sorun ne ben anlatayım.. :26:

arkadaşlar bende 2 aydır 15 günde bir adet oluyorum yani 2 aydır 1 hafta adetliyim bir hafta temiz bende pko var ama şimdiye kadar adetimde bir sorun yaşamamıştım her ay düzenli olyordum tüylenme ve kilo problemi yaşıyorum doktora gittim pko için bana zayıflaman lazım dedi glukofen verdi ilacı kullandığımdan beri böyleyim bugünde adet olunca sinirden ağladım içmedim ilacımı bugün böyle birsey başına gelen var mı ilaçtan mı kaynaklanıyor pkodan mı bilemedim ama sinirlerim harap oldu nerden buldu bu hastalık beni bıktım yıllardır tüylenme var kilo var zar zor çocuk sahibi oldum bi adet düzensizliği eksikti oda oldu:50:

arkadaşlar bende 2 aydır 15 günde bir adet oluyorum yani 2 aydır 1 hafta adetliyim bir hafta temiz bende pko var ama şimdiye kadar adetimde bir sorun yaşamamıştım her ay düzenli olyordum tüylenme ve kilo problemi yaşıyorum doktora gittim pko için bana zayıflaman lazım dedi glukofen verdi ilacı kullandığımdan beri böyleyim bugünde adet olunca sinirden ağladım içmedim ilacımı bugün böyle birsey başına gelen var mı ilaçtan mı kaynaklanıyor pkodan mı bilemedim ama sinirlerim harap oldu nerden buldu bu hastalık beni bıktım yıllardır tüylenme var kilo var zar zor çocuk sahibi oldum bi adet düzensizliği eksikti oda oldu:50:

Çok üzüldüm senin durumuna canım..
Bu konuda bir şey diyemeyeceğim maalesef,
Ama ilacını kullanmaya devam etmelisin...

ve cumartesi günü başlayan adetim bugün tamamen bitti.
Hatta dün bitti diyeyim çünkü bugün hiç gelmedi oofff :18:
Adetten mi neydense artık 2-3 gündür de bi kötüydüm
Aşırı derece de hararet, mide bulantısı vs. vardı.:50:

Back