• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sorunu

velimese

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
6
0
286
İstanbul
kızlar ya iki aydır adet sorunu yaşıyorum geçen ay farlutal kullnarak oldum bu ay yine yok adetimden 10 gün önce 2 gün hafif kahve akıntı geldi adet olckamışım gibi bütün belirtileri yaşadım şimdi hepsi geçti adet olmam lazım ama hiç olcakmışım gbi görübnmüyorum sinirlerim bozuldu iyice geçen ay doktorada gittim muayenede bi sorun yok hormon tahlili sonuççalrım FSH 7.71 LH 11.92 ESTRADİOL 27.84 PROLAKTİN 26.02 SİZCE BU DEĞERLER NORMAL Mİ? normlase niye sorun yaşıyorum bilgisi olan varsa lütfen yardıııımmmm

velimese adet olamadıgın için su an stres yapmıssındır bak testlerinde normal çıkmıs bence takma kafana cünkü biliyosuna det olmamızı saglayan en önemli yer beyin.hep düşününce olmuyo maalesef papatya , kusburnu , ya da civanperçemi ile arslanpencesi otunu karıstırıp içebilirsin ben yapıyodum bi ara adacayı da etkili.hormon testi nasıl yapıyolar kan alarak mı ? benim de kanama problemim var haptan dolayı onun için test yaptırmak istiyorum bende.

ya evet stres yaptım sanırım ama nebilimm innsan takıyor işte civanperçemi aldım sade onu içiyorum a umarım işe yarar tahlileleri adetin 3. günü yaptıryorsun kan alıyorlar geçen ay doktora gittiğimde doktor istemişti 3. günü gidip yaptırdım ama tatildeydim o zamn doktora sonuçlarımı gösteremedim :((umarım en kısa zamnda düzelir sanada kolay gelsin..

umarım düzelir ikimizde iyileşiriz ben adetin kesilmesini sityorum sende akmasını herkesin derdi baska:) allah daha büyük dertler vermesin.doğum kontrol hapının yan etksiini yasıyorum ben.mecburen bıraktım bıraktıgım için çekilme kanaması aysıyorum umarım iyileşirim.civanperçemine arslanpencesi otu karıstırıp içiyodum ben cok iyi geliyodu.bi de adacayı ve papatya karısımı eczacı arkadasım tavsiye etmişti onu da.kafana takma kafan rahat olunca kanaman baslıcak inşallah.

bgun tam 35 gun oldu ve ben hala adet olmadım..5 gundur sıddetlı agrılarım var aynı adet sancısı gıbı ama olmuyor,olmuyor, olmuyor... daha evvel jınokolaga muayene hıc olmadım ..rahımın en rahat goruntulenebılmesı adetlıyken oluyormus ,cunku rahım adetlıyken asagıya ınıyormus dıye duydum hanımlar dogrumu acaba. ona gore ben de adet olunca doktora gıtmeyı dusunuyorum...sıkıldım artık yollarını gozlemekten..

axfrends arkadaşım bence muayaneye adet olmadan git bende ilk kez geçen ay gittim ik gittiğim içn tedirgindim ama hiçte tedirgin olack brişey yokmuş çok rahat muayane oldum çok şükür bir problemde yokmuş hem her kadının yaptırması gereken smear testi var gittiğinde yaptırmayı unutma inşllh en kısa zamnda adet oluruz ..

Back