• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sehlinam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
991
647
103
Adet düzendizliyi yüzünden doktor düphaston verdi. Her ay farklı tarihlerde oluyorum (27 38 arası her şey ola biliyor). Bu ay 9cu günümde ovulasyon oldum, 21ci günden qarip aklntılar başladı. 3 4 gün koyu akıntıdan sonra 2 gün bile sürmeyen adet kanaması oldu. 3 4 gün sonra yeniden çok az akıntı var. Bi gidip bingeliyor sanki. Doktor düphastonun etkisi dedi.
Yaşayan varmı bunu merak etdim??

Adet düzendizliyi yüzünden doktor düphaston verdi. Her ay farklı tarihlerde oluyorum (27 38 arası her şey ola biliyor). Bu ay 9cu günümde ovulasyon oldum, 21ci günden qarip aklntılar başladı. 3 4 gün koyu akıntıdan sonra 2 gün bile sürmeyen adet kanaması oldu. 3 4 gün sonra yeniden çok az akıntı var. Bi gidip bingeliyor sanki. Doktor düphastonun etkisi dedi.
Yaşayan varmı bunu merak etdim??
Kafandaki sıkıntılardan oluyor emin ol. Rahatlamaya çalış.

Kızlar tecrübesi olan olmadı mı? İlaçtan olmasa bile, 5 6 gün süren bişey neden 1 buçuk günde bitsin?? Başına gelen yok mu?

Bi yere yazmasam çatlarım. Konularda da tam olarak aradığımı bulamadım. 8 mayısta başlayan ve bitmek bilmeyem akıntım (adet kanamısa kadar fazla değildi) var. Salı doktora gitdim. Ovulasyon olmadığı için yumurtalıkta kist oluşmuş dendi. İlaç falan yazdı.
Ama sorun şu ki, etrafımda sürekli bunun hamilelik belirtisi olduğunu söyleyenler var. Testler negatif ama bu arada.

Yok canım kist yapıyordur kanamayı. Yerleşme kanaması bu kadar fazla olmaz benimde rahimde iltihap vardı geçen ay ilaç kullandım adetim bile lekelenme şeklinde oldu 6 gün. İlaçları kullanırken kanama fazlalasabilir sökülürsün hemen. Olsaydı zaten doktor da da cıkardı

Yok canım kist yapıyordur kanamayı. Yerleşme kanaması bu kadar fazla olmaz benimde rahimde iltihap vardı geçen ay ilaç kullandım adetim bile lekelenme şeklinde oldu 6 gün. İlaçları kullanırken kanama fazlalasabilir sökülürsün hemen. Olsaydı zaten doktor da da cıkardı
Sağol canım ya. Evet iynelerden sonra kanama fazlalaştı bide onu dert ediyodum🤦‍♀️ Hamile olmadığım kesin. Ama ne biliyim sürekli aynı şeyleri duyunca aklım karışıyor.

Back