• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sorunu ve akıntı..

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
benim adetlerim tarih olarak bakıldığı zaman oldukça düzenli gidiyor fakat eskiden 4-5 gün sürerdi. ilk 2 gün yoğun sonrasında ise daha hafif geçerdi. uzun bir süredir sadece ilk gün kanamam oluyor, sonrasında ise kahverengi geliyor. normal zamanlarda günlük ped kullanmadığım zaman yok. sürekli akıntım var koku yapıyor ve bir süredir idrarımda ağır bir koku var. daha önce doktora sadece mantar ve üşütme dolayısıyla gitmiştim, ultrasonla muayene olmuştum, açıkçası geriliyorum da doktora gitme fikrinden :S nedendir napmalıyım hiç bilmiyorum.

erken menopoz mu? ben daha 26 yaşındayım :(

mantarda kaşıntı ve bölgede kızarıklık şişlik vardı. şimdi bunlar yok diye merak ettim zaten bende. o koltuğa oturma düşüncesi beni strese sokuyor sadece ve nasıl bir muayene şekli olacağını bilememek

mantarda kaşıntı ve bölgede kızarıklık şişlik vardı. şimdi bunlar yok diye merak ettim zaten bende. o koltuğa oturma düşüncesi beni strese sokuyor sadece ve nasıl bir muayene şekli olacağını bilememek

canım bu kadar korkma
zaten bakirelik gibi bir durum varsa seni rahatsız etmeyecek şekilde bakacaktır
öbür türlü bile olsa inan muayne korktuğunuz gibi bir durum değil
hoş birazda doktoruna bağlı bir durum
kist durumu olabilir, yada kullandığın ilaçlardan kaynaklıda olabilir
misal bazı doğum kontrol hapları bunu yapıyor
bende olmuştu ve 15 gün boyunca kanama leke şeklinde devam etmişti
bazı antibiyotiklerde yapabiliyor bunu
rahim ağzında yara varsada olabilir

çok teşekkür ederim. en kısa sürede gitmeye çalışacağım, umarım kötü bişey çıkmaz :(

bence korkulacak birşey yok. için rahat olsun. benzer şikayetlerden bende doktoruma gitmiştim. büyütülcek bir şey olmadığını ve üşütmeyle alakalı olduğunu söylemişti.

Back