• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sonrası

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Bir kaç aydır dikkat ediyorum adetim bittikten sonra sağ kasığımda birşeyler hissediyorum . Yumurtlama denen şey midir bu? Eğer öyleyse sürekli sağ tarafta olması normal mi bayanlar

merhabalar

banada aynisi oluyor surekli tek tarafta olusuyormus gibi ama ben sunu gozlmledim tup bebek tedavisi yaptirdim 1 kere tek taraf daha cok veriyordu digeri ignelere ramen daha tembeldi

yani oluyor ama normalmi degilmi bilemiyorum

merhabalar

banada aynisi oluyor surekli tek tarafta olusuyormus gibi ama ben sunu gozlmledim tup bebek tedavisi yaptirdim 1 kere tek taraf daha cok veriyordu digeri ignelere ramen daha tembeldi

yani oluyor ama normalmi degilmi bilemiyorum
Yani bir taraf çalışıyor diğeri çalışmıyor mu acaba

Bir kaç aydır dikkat ediyorum adetim bittikten sonra sağ kasığımda birşeyler hissediyorum . Yumurtlama denen şey midir bu? Eğer öyleyse sürekli sağ tarafta olması normal mi bayanlar
Canım adet biter bitmez mi, benim de yıllardır adet bitimi solda ağrım oluyor

Kişiye göre değişir arkadaşım. Adet bitiminden bir hafta sonra yumurta kendimi çatlamaya hazırlar akıntı ağrı olması gayet normal gebelik düşünüyorsan bu günleri değerlendir derim 🧡😊

Back