- 8 Haziran 2021
- 71
- 24
- Konu Sahibi leydigibileydi
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum benim adetlerim düzenli oluyor yani 22 haziran regl başlangıcım olduğunda bir sonraki ay yine 22-21 inde regl oluyorum 1 hafta sürüyor lekenin kesilmesiyle tam olarak. 2. Çocuğu düşünüyorum 2 aydır tahmini olarak yumurtlama günümü hesap ederek birliktelik yaşadım gebelik olmadı. Adet bittikten 4-5 gün sonra bende yumurtlama akıntısı geliyor 2 gün boyunca, sonra kesiliyor. Mantıken 30 günde bir adet olan insanın yumurtlama günü 16. Günde falan olur ya benim öyle değil. Bu ay 21 ağustosta regl olucam 14 gün geri geldim yumurtlamamın 5 ya da 6 ağustosta olması gerekirken 1-2 ağustosta yumurtlama akıntısı yaşadım bitti. Dün ovülasyon yaptım hatta 2. Çizgi silikti. Değerlendirdim dünü çatlamadan sonra sanırım ovülasyonda ikinci çizgi koyu görünmüyor.
Sorum şu adet bittikten 4 gün sonra yumurtluyorsam reglimin daha erken gelmesi gerekmez mi? Ben mi yanlış hesaplama yapıyorum? Bir de dünü değerlendirdim tutma ihtimali olur mu?(dünkü testi paylaştım bu sabah daha silikti)
Sorum şu adet bittikten 4 gün sonra yumurtluyorsam reglimin daha erken gelmesi gerekmez mi? Ben mi yanlış hesaplama yapıyorum? Bir de dünü değerlendirdim tutma ihtimali olur mu?(dünkü testi paylaştım bu sabah daha silikti)